hakwohvn
Femtopat
Daha fazla
Annem tekrar arayacak akşam en son geldiklerinde kablo değişimi talep etmiştim sorun yok kablolarda dediler tekrar geldiklerinden söyledim ve incelendi küflü kablolardı 5-6 yıllık değiştirilmedi 2 hafta internetsiz kaldım genel dendi yan binadaki arkadaşımda hiçbir sorun yoktu (onun modemide Türk Telekom) yani TurkNet'e bir an geçmek istiyorum 50 MB/sn bile alamıyorum güçlendirdiler bir derezalet.
Aslında TurkNet kullanmak istiyordum ama altyapım Türk Telekom olduğu için Türk Telekom'u tercih ettim. Kuşkusuz ki daha geniş kapsamlı destek sağlayabilirler. Ancak bazen uyanıklık, haksızlık yaptıklarına %100 katılıyorum. Bizzat ben mağdurdum.
Sorununuza gelelim: Sizin taahhütünüz var, faturalarınızı yatırıyorsunuz ve size garanti edilen hizmeti almak istiyorsunuz. Ancak bu arkadaşlar sizin sorununuzu gidermekten rahatsız gibi görünüyorlar. Sorunun kaynağını bulmak için kabloları değiştirmek gerekiyorsa kabloları değiştirmeliler, çünkü ortada bir sorun var! Burada kesinlikle haksız oldukları kesin. Maalesef en rezil hizmetleri, en pahalı ödemeleri yaparak alan bir toplumuz. Biraz yorucu bir süreç olabilir ama uğraşırsanız sonuç alacağınızdan kuşkum yok. Ben gerçekten uğraştım ve daha çok uğraşırdım da, çünkü haksızlığa karşı tavizim yok. Operatörün bölge müdürlüğüne gidebilirsiniz, bunun dışında Tüketici Hakem Heyetlerine başvuru yapabilirsiniz. Eğer gerekirse cayma bedeli ödemeden taahhüt iptaline gidebilir; tazminat bile alabilirsiniz. Açıkça mağdursunuz. Umarım sorununuz çözülür.