İnternetin Erişimi Olmaması

areis1643

Kilopat
Daha fazla  
Yanması gereken tüm ışıklar yanıyor, bilgisayarımda ya da cep telefonumda internete erişim sağlayamıyorum. Durum iki gündür böyle Türk Telekom’u aradığımda arıza kaydınız alındı diyorlar. Ben kendi imkanlarımla çözebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı modemlerde yaşanabiliyor. Evde 4 tane telefon var. Bir tanesi bazen bağlanmıyordu. Telefondan elle IP verdim sorun kalmadı. Ayrıca elinizde farklı bir modem var ise onu deneyiniz. Eski modemi de denemiştim IP vermeden önce sorunsuzdu. Fakat o modemi sevmediğim için farklı çözüm aradım. Manuel IP çözüm oldu.

Kablolu bağlantı denedim sorun devam ediyor. Türk Telekomla konuştuğumda sorunun içeriden olduğunu söylediler ancak binanın girişinde bulunan internet kutusunu değiştirmişler. Ben sorunun bundan kaynaklı olduğuna eminim. Bugün itibariyle dsl ve internet ışığı da sönmüş durumda.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı