İnternetin Var Gözüküp Olmaması

Muhammed38

Hectopat
Daha fazla  
Modemin ışıkları sabit şekilde duruyor. Bilgisayarımda sağ alttaki göstergede de var gözüküyor. Vodafone'u 2 kez aradım. Modem arayüzünde kanal ve modu değiştirmemi söylediler. Ama 10 dakika sonra, bazen 2-3 dakika sonra tekrar aynısı oluyor. Modeme reset atınca veya yine dediklerini yapınca tekrar geliyor. Yine aynısı oluyor devamlı olarak. Son 2 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Hatta konuyu açarken tekrar internet gitti. Telefonda falanda aynı bu arada.

Sorunun modem ile alakalı müşteri hizmetlerini arayarak modem değişim talebinde bulunmalısın bende aynı sorunu yaşadım aylarca çözüm bulamadılar en son adam akıllı bi müşteri temsilcisine denk geldim.

Sorunun modem ile alakalı müşteri hizmetlerini arayarak modem değişim talebinde bulunmalısın bende aynı sorunu yaşadım aylarca çözüm bulamadılar en son adam akıllı bi müşteri temsilcisine denk geldim.
Hata kaydı oluşturttum bakalım. 3 Gün içerisinde ulaşıcaklarını söylediler. Sonuç çıkmazsa yeni modem talep edeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı