Internetin evin uzak köşesinden çekmiyor

Reige

Hectopat
Bilgisayarım ve modemim salondaydı, duvardan çıkan ethernet kablosu olmadığı için modemi de taşıdım ama salonda televizyona Wi-Fi'yle bağlanamıyorum ve telefondan da 1 tık çekiyor bazen çekmiyor. Bu durumda çözüm olarak Wi-Fi güçlendirici veya alanını büyültebileceğim çözüm vs. var mı, ne önerirsiniz?

Kardeşim aynı sorun bende de var. Öğrendiğim kadarıyla modemin sinyal gücü düşük ayarda kullanıyor. Sinyal güçlendirici kullanman gerekiyor diye biliyorum.

Powerline cihazlardan edin. Wifi apartman içi stabil bağlantı sağlamaz.

Powerline cihazlar da pek güvenilir değil. Özellikle uzatma kablosu kullanıldığı durumlarda sağlıklı olmayabiliyor.

Ben bu iş için bu linkteki ürünü kullanıyorum, memnunum: TP-Link TL-WA855RE

Yaşadığım benzer sorun için bu konuya da bakabilirsiniz. Orada arkadaşın bahsettiği powerline ürünlerden bir tavsiye de var. İsterseniz onu tercih edersiniz.

Powerline cihazlar da pek güvenilir değil. Özellikle uzatma kablosu kullanıldığı durumlarda sağlıklı olmayabiliyor.

Ben bu iş için bu linkteki ürünü kullanıyorum, memnunum: TP-Link TL-WA855RE

Yaşadığım benzer sorun için bu konuya da bakabilirsiniz. Orada arkadaşın bahsettiği powerline ürünlerden bir tavsiye de var. İsterseniz onu tercih edersiniz.
Zaten tek prizi ona ayırmak zorundasın. Wifi'ye göre hem hız hem ping yönünden daha avantajlı.

Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Fiyatı ben bunu buldum salonda prize takmayı düşünüyorum. Sizce nasıl?

Bu ürünlerde hız kaybı yaşamak mümkün zaten ürün linkinde 35mbps internet alan bu ürün ile 20 alıyorum yazmış bile, fakat ihtiyacınız sadece bi smart tv den youtube a girip video izlemek gibi bir şey se alına bilir.Oyun oynamak gibi düşünceniz olmasın hızda ve pingde dalgalanmalar yaşaya bilirsiniz. Bütçeniz varsa bu olaya kalıcı çözüm için güçlü bir modem alına bilir 300-400tl civarında.

Bilgisayarım ve modemim salondaydı, duvardan çıkan Ethernet kablosu olmadığı için modemi de taşıdım ama salonda televizyona Wi-Fi'yle bağlanamıyorum ve telefondan da 1 tık çekiyor bazen çekmiyor. Bu durumda çözüm olarak Wi-Fi güçlendirici veya alanını büyültebileceğim çözüm vs. var mı, ne önerirsiniz?

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...v0Dblurj-N1dg_MoE4WmaPUncuy8ohAxoCW-8QAvD_BwE bu aletin TP-Link versiyonu bende var işe yarıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı