İnternetin sadece 1 bilgisayarda kesilmesi

Evet manuel olarak indirip deneyin.
Hocam hem Windows Updatelerin hepsini hem de dediğinizi yaptım. İlk 15 dakika bazı sitelere(Twitch, Twitter, Technopat) gibi sitelere giremiyordum ama onun dışında sorunsuz çalışıyordu. Az önce internet gitti ama öncekilerden ziyade direkt Wi-Fi kısmı gitti ve ekran görüntüsü alamadım. Bluetooth 1.sıradaydı.

Edit: Yine eskisi gibi olmaya başladı sanırım format atacağım.
1732326154484.png

Son düzenleme:
Hocam hem Windows Update'lerin hepsini hem de dediğinizi yaptım. İlk 15 dakika bazı sitelere(Twitch, Twitter, Technopat) gibi sitelere giremiyordum ama onun dışında sorunsuz çalışıyordu. Az önce internet gitti ama öncekilerden ziyade direkt Wi-Fi kısmı gitti ve ekran görüntüsü alamadım. Bluetooth 1.sıradaydı.

Edit: Yine eskisi gibi olmaya başladı sanırım format atacağım.
Eki Görüntüle 2358151

Manuel olarak yüklemeyi denediniz mi?

Wifi driver

Wi-Fi kartların hepsi mi sorunlu. Lenovo'da.
2,4 çek Wi-Fi sürücü ayarlarını oyna. 5 mzden 2.4 çek. Baktın olmadı modemden kanal deştir. İlk ve son kalanlarda ise bazen sıkıntı yapar.

BTK Öğretmeni olarak çalıştığım okulda Faz2 akıllı tahtalarda da bu sorun vardı. Windows 10 imajı atınca düzelmişti, bir diğer tahtada ise İnternet Yok diyor ama internete giriyordu. Sıfırlamayı dener misiniz?

Kablosuzu uykuya almayı kapatmanızı önereceğim format öncesi son çare olarak. Denetim masası, güç seçenekleri menüsünü biraz kurcalayın orada bulacaksınız.

3-4 yıl önce sürekli bende bu durumu yaşıyordum MTA'da turf sunucuların da oynadığım içni geceleri afk bırakıp klan için xp kasmam gerekiyordu, yarım saat sonra bi anda kesilip geri geliyordu neyse, driverların da sıkıntı olabilir kullandığın ekran kartına göre driverları yükleyebilirsin, ama büyük ihtimal ile internet sağlayıcın ile alakalı bir durum, müşteri hizmetlerini arayabilirsin gene çözülmez ise ethernet kablosu ile bağlanman gerekicek, yan odadan falan giriyorsan 10 metrelik ethernet kablosu ile internete erişebilirsin diğer türlü zor.
kablo linki

Hocam aşağıdaki linkten denedim. Modemin arkasında yazan serial numberı girmeme rağmen ürün bulunamadı diyor. Diğer paylaşan sitelere de çok güvenemiyorum açıkçası.

Ağ kartını yeniden başlatmayı denediniz mi?

Ağ testini çalıştırmayı denedim lakin bir süre bekletip hiçbir şey yapmıyor. Aşağıdaki ağ bağdaştırıcsını da denedim sorum geçmiyor.
Eki Görüntüle 2358141
Bağdaştırıcıyı yeniden başlat'a tıklayarak yeniden başlatabilirsiniz.

BTK Öğretmeni olarak çalıştığım okulda Faz2 akıllı tahtalarda da bu sorun vardı. Windows 10 imajı atınca düzelmişti, bir diğer tahtada ise İnternet Yok diyor ama internete giriyordu. Sıfırlamayı dener misiniz?
Son çare olarak onu yapacağım.
3-4 yıl önce sürekli bende bu durumu yaşıyordum MTA'da turf sunucuların da oynadığım içni geceleri afk bırakıp klan için xp kasmam gerekiyordu, yarım saat sonra bi anda kesilip geri geliyordu neyse, driverların da sıkıntı olabilir kullandığın ekran kartına göre driverları yükleyebilirsin, ama büyük ihtimal ile internet sağlayıcın ile alakalı bir durum, müşteri hizmetlerini arayabilirsin gene çözülmez ise ethernet kablosu ile bağlanman gerekicek, yan odadan falan giriyorsan 10 metrelik ethernet kablosu ile internete erişebilirsin diğer türlü zor.
kablo linki
Hocam az önce temu'dan 10 metreethernet araştırıyordum. 😃

Ağ kartını yeniden başlatmayı denediniz mi?

Bağdaştırıcıyı yeniden başlat'a tıklayarak yeniden başlatabilirsiniz.
Dediklerinizi deneyeceğim hocam. Editlerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı