İnternetin stabil ve hızlı olması için ne yapılmalı?

yex_emre

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam, Türk Telekom adlı şirketin internetini kullanmaktayım ve her gün beni sinir ettiğiyle kalıyorum. Hem internet stabil değil hem de yavaş. Bir gidip bir geliyor bıktım. TurkNet 97 download 8'de upload sunuyor oturduğum yere şu an Türk Telekom buraya 25 veriyor hesapta ama 5-10 bile aldığım malum. Turkcell ise 100 Mbps diyor ama biraz şüpheli geldi. Sizce ne yapmalıyım?

En kısa zamanda Türk Telekom adlı firmayı bırakmanızı öneriyorum. Şu an halihazırda hem TurkNet hem Netspeed kullanıyorum.

TurkNet'in sizi pişman edeceğini düşünmüyorum.

Türknet benim adresime 75 upload vaat etti. Ama alabilidiğim maksimum hız hiç 45'i geçmedi. Çokta güvenmeyin bence sitede yazan hızlara. Ama şu an Türknet'e geçmeniz bence daha mantıklı.

İnternetinizin stabil olmaması ve durmadan kopması %99 sizin ev bağlantınızla alakalıdır, bunu anlamak çok basit gidin komşularınıza sorun onların interneti de durmadan yavaşlıyor mu kopuyor mu diye büyük ihtimalle hayır derler eğer hayır derlerse bir elektrikçi çağırın ve ev tesisatınızı yeniletin.

İnternetinizin stabil olmaması ve durmadan kopması %99 sizin ev bağlantınızla alakalıdır, bunu anlamak çok basit gidin komşularınıza sorun onların interneti de durmadan yavaşlıyor mu kopuyor mu diye büyük ihtimalle hayır derler eğer hayır derlerse bir elektrikçi çağırın ve ev tesisatınızı yeniletin.

Hocam kopmuyor hız çok düşüyor bir anda 2ye 1e düşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı