İnternetin sürekli kopması

TR_Asker

Kilopat
Katılım
7 Mart 2018
Mesajlar
265
Arkadaşlar herkese merhaba, gerçekten artık kafayı yemek üzereyim. Herkese öve öve anlattığım kablo net birçok arkadaşımı geçirmeme rağmen, nazar falan mı değdi ne? Gün içinde hem Wi-Fi hem LAN kopması yaşıyorum.

Ve bu son zamanlar da o kadar arttı ki, telefonda "bağlantı doğrulanamadı." "internet olmadan bağlı" şeklinde uyarı alıyorum. Bilgisayar kablolu bağlı onda ise, "tanımlanıyor..." diye uyarılar alıyorum. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Müşteri hizmetlerini aradığımda sözde arkadaşlar uzaktan ilgilenmiş sinyallerde herhangi bir problem yok diyorlar.

Arkadaşlar ben günde en az 3-4 defa modem resetliyorum, bunun benimle nasıl bir ilgisi olabilir? Şükür bilgisayarımı yeni aldım, telefon da eski bir model değil. Bunlarda problem var diyeyim. Evde anne baba telefonda bir şey yapamaz oldular, onlar bile modemi kapatıp açsak mı diyorlar. Eğer yapmadığım bir ayar falan varsa belirtin düzelteyim yoksa internet sağlayıcımı değiştireceğim. Onunla da ilgili farklı bir konu açmayı düşünüyorum.

"Dipnot LAN kablosunun çentik kısmı kırılmış fakat bant ile yapıştırdığım için kasaya bağlarken bir problem yok"
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetlerini arayıp eğer sorunum çözülmezse başka bir internet sağlayıcısına geçeğim diyin yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Eğer yine yardım etmezler değiştirin.
 
Bende de sürekli aynı sorun oluyor, bir ihtimal görev yöneticisinden dosya gezginini yeniden başlatırsanız oluyor. O da olmaz ise Wi-fi reset atıyorum. Son çözüm olarak ise müşteri hizmetleri.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı