İnternetin yükleme yaparken gitmesi modemden kaynaklanıyor olabilir mi?

• Konuyu başlatan Zuux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 202

Zuux

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
6 aydır çözmeye çalıştığım problemlerden biri bu yükleme yaparken 10-20 dk internetin stabil hızında yükleme yapıyor sonra bir anda internet resetleniyor, modem kırmızı uyarı veriyor internete ve arada modemi tuttuğumda ısınma hissedebiliyorum ve eski bir modem. İnternetin kendisinden mi kaynaklanıyor diye Speedtest yaptım ama her şey olması gerektiği gibiydi, sorun modemden mi kaynaklı?

bende de aynı sorun var çözüm bulabilirsen yazar mısın

6 aydır çözmeye çalıştığım problemlerden biri bu yükleme yaparken 10-20 dk internetin stabil hızında yükleme yapıyor sonra bir anda internet resetleniyor, modem kırmızı uyarı veriyor internete ve arada modemi tuttuğumda ısınma hissedebiliyorum ve eski bir modem. İnternetin kendisinden mi kaynaklanıyor diye Speedtest yaptım ama her şey olması gerektiği gibiydi, sorun modemden mi kaynaklı?
dostum sorunu çözebildin mi

Son düzenleme:
Kullandığım modem H168a V2.0 2.4Ghz ve 5.0Ghz var ben 5 olanı kullanıyorum ama yinede sürekli internet gidiyor
Modem ayarlarından firewall etkinse olabilir aşırı yüklenme sebebiyle ddos sanıp ip değiştirmek için reset atıyordur. Ama kapatman riskli olacaktır. Sadece sorun ondan mı kaynaklanıyor öğrenmek için kapat. Eğer firewall kapalıyken kopma yaşamazsan, başka bir modeme geçersin onda firewall açıkken de kopma yapmaz

Qos açıyorum wifi pert oluyor tp-link eski bir vdsl modem. Modem ayarlarında gereksiz yorucu aktif olan hizmetler varsa gerekli bile olsa ısınmaya sebep olduğu için kapatıp deneyin. Zor olmayacaksa fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurulum yaparak deneyin. Modemden kaynaklandığını düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı