İnternetiniz kaç Mbps?

Sunucuyu İstanbul'dan seçmenizi öneririm.

Neden?
Sunucuyu İstanbul'dan seçmenizi öneririm.
İstanbulda böyle.
2020.10.12-00.21.png

Son düzenleme:
Arada ne kadar fark olur diye merak ettim açıkçası da, sanırım Bursa'da oturuyorsunuz. Ben şarköy'den İstanbul'a 17 ms alıyorum.

Evet Bursa'da oturuyorum. Yurtiçi iyi olduğuna bakma yurt dışı rezalet ötesi. CS:GO'da 30 ping alırken şu an 60'dan aşağısını alamıyorum. Rezil bir firma yakın zamanda ayrılmayı düşünüyorum.

Evet Bursa'da oturuyorum. Yurtiçi iyi olduğuna bakma yurt dışı rezalet ötesi. CS:GO'da 30 ping alırken şu an 60'dan aşağısını alamıyorum. Rezil bir firma yakın zamanda ayrılmayı düşünüyorum.
Aynısını ben de Millenicom ile yaşıyorum biliyor musun? Benim sorun muhtemelen hem yurtiçi hem de yurtdışı ile alakalı. VALORANT'ta ayın 2'sinden önce ping 23-25 arasında iken, 2'sinden sonra 30-33 bandına geldi ve öyle kaldı. 5 aylık indirimim bittikten sonra TürkNet denemeyi planlıyorum.

Aynısını ben de Millenicom ile yaşıyorum biliyor musun? Benim sorun muhtemelen hem yurtiçi hem de yurt dışı ile alakalı. Valorant'ta ayın 2'sinden önce ping 23-25 arasında iken, 2'sinden sonra 30-33 bandına geldi ve öyle kaldı. 5 aylık indirimim bittikten sonra TürkNet denemeyi planlıyorum.

Aynı şekilde bende TürkNet'e bir geçiş yapacağım. 9 yıldır kullandığım Türk Telekom'a elveda demek zorundayım. Hiçbir şekilde çözmediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı