İnternetiniz ne kadar kaliteli?

Aydoğan BV

Hectopat
Yer
Lüksemburg
Başlıkta da gördüğünüz gibi internetinizin kalitesini merak ediyorum ve bilgili kişiler altyapıma göre ne kadar kaliteli internet aldığımı yorumlayabilirseniz sevinirim. Altyapım 64 destekliyor dendi. TurkNet'e geçtim. Sonuçlar böyle.

Screenshot_2022-03-01-11-48-54-939_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Türk Telekom ve fiber değil maalesef.
Ekran görüntüsü 2022-03-01 120123.png

Başlıkta da gördüğünüz gibi internetinizin kalitesini merak ediyorum ve bilgili kişiler altyapıma göre ne kadar kaliteli internet aldığımı yorumlayabilirseniz sevinirim. Altyapım 64 destekliyor dendi. TurkNet'e geçtim. Sonuçlar böyle.

Eki Görüntüle 1319533

Hangi ildesiniz bulunduğunuz ile göre değişir internet kaliteniz büyükşehirdeyseniz fena değil.

Son düzenleme:
Şunu bırakıyorum tek kelime söylememe gerek yok sanırım. Her gün benden dünya kadar küfür yiyorlar.
1646125487435.png

Hangi ISS olduğunu tahmin etmişsinizdir.

Şunu bırakıyorum tek kelime söylememe gerek yok sanırım. Her gün benden dünya kadar küfür yiyorlar.
Eki Görüntüle 1319542
Hangi ISS olduğunu tahmin etmişsinizdir.

mürkmelekom
TTNET ve fiber değil maalesef.Eki Görüntüle 1319537

Hangi ildesiniz bulunduğunuz ile göre değişir internet kaliteniz büyükşehirdeyseniz fena değil.

İstanbul şişlideyim evim çok geniş açık hareketli bir yerde fiber yokmuş VDSL varmış.

TTNET Fiber kullanıyorum,100 e 10.Geçmeden önce çok tedirgindim.Mükemmel ama şu an.45 pingle oynuyorum oyunları EU serverında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı