İnternetlerde sorun mu var?

Valla çok alay konusu oldu bu internet ve ping sorunu. Fakat 2015'den beridir Millenicom internet kullanıyorum GRAM sorun yaşamadım. Örnek olarak; Steam veya Torrent üzerinden 30-40 GB oyun indiriyorum o esnada da CS-GO LOL oynuyorum, hiçbir yavaşlama, ping vs gibi sorunlar olmuyor. Sanırım internet alırken kullanıcıların iyi seçmesi gerekiyor diye düşünüyorum..

Bunun internet ile alakası yok. Nedense herkes şikayet ediyor bu durumdan ben dahil. Sırf bugün Valorant ve Discord'un düzgün çalışmaması sebebi ile maç verdim.

İnternet ile bir alakası var, Forza Horizon 4 ve Warzone'da yavaşlık ve kopma yaşıyorum normalde hiç olmaz.

1611760696912.png

Superonline ilk defa şaşırttı.

Vallahi çok alay konusu oldu bu internet ve ping sorunu. Fakat 2015'den beridir Millenicom internet kullanıyorum gram sorun yaşamadım. Örnek olarak; Steam veya torrent üzerinden 30-40 GB oyun indiriyorum o esnada da CS:GO LoL oynuyorum, hiçbir yavaşlama, ping vs gibi sorunlar olmuyor. Sanırım internet alırken kullanıcıların iyi seçmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Hız ping sorunu değil bu kanka genel olarak birçok insanda uygulamalar ile alakalı bağlantı sorunları var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı