İnternetsiz Bilgisayara Windows 8 Kurmak Ne Kadar Doğru

Ahmet Epli

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, sene 2013 deyiz ve hala Windows XP kullanan bir kuzenim var. Ona bilgisayarına Windows 8 kuramam için baya ısrar ettim. Sonunda kabul etti fakat bir kaç soru sordu bana ve sorduğu soruları cevaplayamadım. Bana Windows 8' in metro arayüzündeki uygulamalarının %80' inin internet üzerinden gerçekleşen uygulamalar olduğunu, sürekli en güncel sürücüyü bulup indirme linki çıkartığını, bilgisayar açılırken bile E mail şifreni istediğini söyledi. Şimdi benim kuzenimin bilgisayarında internet yok. Şimdi ben kuzenimin bilgisayarına hangi işletim sistemini kurayım.

Kuzenine selam söyle. Metro arayüzünde çalışan uygulamalar internet ile çalışıyor (Hava Durumu, Finans, Spor, Haber vs.). Ama bunları kullanıcak mı ? Orası aşikar. Bilgisayar açıldığında şifre istemeyi kaldırabilirsin. Yani direk Masaüstüne geçiş yapabilirsin. Zaten şifre internet'e bağlı olmasan bile kabul edilir. Windows 8.1'i kur. Bilgisayarı bir şekilde internete bağla. Kurulumdan sonra Windows Updete ile güncelleştirmeleri yap. Sonra Slim Driver gibi bir program ile sürücülerini güncelle. Giriş parolasını bu videodan yararlanarak kaldırabilirsin: https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/8876-windows-8-acilis-sifresini-kaldirma.html
XP pişmanlıktır !

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenine selam söyle. Metro arayüzünde çalışan uygulamalar internet ile çalışıyor (Hava Durumu, Finans, Spor, Haber vs.). Ama bunları kullanıcak mı ? Orası aşikar. Bilgisayar açıldığında şifre istemeyi kaldırabilirsin. Yani direk Masaüstüne geçiş yapabilirsin. Zaten şifre internet'e bağlı olmasan bile kabul edilir. Windows 8.1'i kur. Bilgisayarı bir şekilde internete bağla. Kurulumdan sonra Windows Updete ile güncelleştirmeleri yap. Sonra Slim Driver gibi bir program ile sürücülerini güncelle. Giriş parolasını bu videodan yararlanarak kaldırabilirsin: Windows 8 Açılışta Hesap Parolası Kaldırma - Tamindir
XP pişmanlıktır !
Forumda yöntem varken başka yerden alıntı yapmayalım.

https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/8876-windows-8-acilis-sifresini-kaldirma.html

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı