İnternetsiz nasıl çalışılır?

AIroe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen RX 580 - 8 gb
MSI Z390 A PRO
İntel i7 9. Nesil
16 GB Ram
1.5 TB HDD
500 GB SSD
Meslek
Öğrenci
15 yaşında bir lise öğrencisiyim ve akademik hayatım boyunca olan tüm sınavlara hazırlanırken kesinlikle o dersin konu anlatımını, dönem ve yazılı videolarını vs. izlerdim ve hala izliyorum, bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim? Yani kütüphaneye gitmek istiyorum çünkü evde dikkatimi dağıtan birçok etken var ama laptopum olmadığı için masaüstüm olduğu için gidemiyorum. Ve şu an masaüstü PC'mi satıyorum, sizce bu bir anlama biçimiyle mi alakalı yoksa normal mi?

Kütüphane kaynakları ile de çalışabilirsiniz, hem neden internetsiz çalışmak istiyorsun ki? bir şey öğrenmek için internet gibisi yoktur aslında.
kesinlikle katılıyorum fakat youtube bağımlısıyım , bir dersin konu anlatımını izlemek için giriyorum fakat kendimi bambaşka bir videoda buluyorum , sırf bu yüzden kütüphanede çalışmak istemem biraz komik demi? :D

Hayır değil, bu anlattığınızı günümüzde yaşamayan çok az insan vardır. Ben de yeni bir yazılım dili öğreneyim diye oturuyorum bilgisayar başına taş çatlasın 2 saat sonra kendimi dizi izlerken, ya da oyun oynarken falan buluyorum.
umarım yakın zamanda kurtulursunuz hocam , bağımlı olduğun şeye mahkum olmak çok kötü birşey

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı