İnternetsiz neler yapılır ?

Mc-Master

Hectopat
Katılım
9 Eylül 2014
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar

Maalesef eğitim yüzünden interneti iptal etmek zorunda kaldık. Bende elbet canım sıkıldığında bilgisayarı açmak zorunda kalacağım.

Sizden isteğim şu; İnternetsiz neler yapılabilir? Yani ilgileneceğim bir Oyun (Uzun olursa sevinirim), Program olabilir daha bir çok şey var aklıma gelmiyor :) Her türlü öneri bekliyorum. Teşekkürler. :) :) :)

Saygılar...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Skyrim, Mount Blade, Saints Row serilerini indir. Özellikle de Fifa 2015'i arşivle derim. Ben hepsini arşivleyeceğim benim de netim 2-3 hafta sonra gidiyor. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Film ya da dizi arşivi olan bir arkadaşınız varsa onları topluca alıp izleyebilirsiniz. Bilgisayar dışındaki aktiviteleri de değerlendirin bence. Uzun süre yapmak isteyip de ertelediğiniz şeyler varsa onları yapabilirsiniz.
 
Illa bilgisayar oynamaya gerek yok. Kitapta okuyabilirsin, hobi devreleri ile uğraşabilirsin. Üretken olmaya bak. :) Evde hep hobi devreleri ile uğraşırım, gayet eğlenceli. Puzzle gibi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı