İnternetsiz oyun önerisi

• Konuyu başlatan Dyzon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 1.033
Hangisi ucuz ise oradan alın hocam. Zaten her türlü Rockstar Launcher ile oynayacaksınız.
hocam rockstar arayüzü yanlışlkla bişey alıcam gibi hissettiriyo çok değişik satın alma aratüzü var

Hiç internet kullanmayacaksın sandım o zaman alınır onlineın tadını çıkarabilirsin.

Ben aldım pişman oldum hiç beğenmedim hikayesini. Online öğrenmeye de vaktim olmadı.
sadece araba sürmek için bile alınır bence

Hiç internet kullanmayacaksın sandım o zaman alınır Online'ın tadını çıkarabilirsin.

Ben aldım pişman oldum hiç beğenmedim hikayesini. Online öğrenmeye de vaktim olmadı.

Hocam bence hikayenin sorunu GTA 4'ü çöp ediyor neredeyse. GTA 4'ten gelip de sağlam kalan karakter ya birdir ya da iki.

Hocam Rockstar arayüzü yanlışlkla bir şey alacağım gibi hissettiriyor çok değişik satın alma aratüzü var

Sadece araba sürmek için bile alınır bence

Yani hocam tercih işi biraz da. Epic'ten'de alabilirsin.

Hocam çok pahalılar FC 25 içinde kolum çakma bir kol Showcase'de algılamadı GTA Rockstar'dan 550 lira alınır mı? Yakın zamanda indirim var mıdır?

Yakın zamanda indirim yok bildiğim kadarıyla, GTA 5'in hikayesini oynamadıysanız alınabilir. Oyunun Online bölümü kötü zaten bence crack indirin. Ama yine de siz bilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı