Dyzon Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 i5 13 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #31 stampylongear dedi: Gta 5 hikayesi için alınmaz bu yılda. Genişletmek için tıkla... hocam arklarla onlineda giricem
stampylongear dedi: Gta 5 hikayesi için alınmaz bu yılda. Genişletmek için tıkla... hocam arklarla onlineda giricem
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.984 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2025 #32 Dyzon dedi: Hocam arklarla Online'da gireceğim Genişletmek için tıkla... Alınır hocam. Hikaye modu hala daha güzel. Bir de Online ile harmanlarsınız işte.
Dyzon dedi: Hocam arklarla Online'da gireceğim Genişletmek için tıkla... Alınır hocam. Hikaye modu hala daha güzel. Bir de Online ile harmanlarsınız işte.
Dyzon Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 i5 13 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #33 Carl CJ Johnson dedi: Alınır hocam. Hikaye modu hala daha güzel. Bir de Online ile harmanlarsınız işte. Genişletmek için tıkla... hocam rockstardan alınır mı yoksa epicten mi alim
Carl CJ Johnson dedi: Alınır hocam. Hikaye modu hala daha güzel. Bir de Online ile harmanlarsınız işte. Genişletmek için tıkla... hocam rockstardan alınır mı yoksa epicten mi alim
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.984 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2025 #34 Dyzon dedi: Hocam Rockstar'dan alınır mı? Yoksa Epic'ten mi alim Genişletmek için tıkla... Hangisi ucuz ise oradan alın hocam. Zaten her türlü Rockstar Launcher ile oynayacaksınız.
Dyzon dedi: Hocam Rockstar'dan alınır mı? Yoksa Epic'ten mi alim Genişletmek için tıkla... Hangisi ucuz ise oradan alın hocam. Zaten her türlü Rockstar Launcher ile oynayacaksınız.
stampylongear Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 22 Ocak 2025 #35 Dyzon dedi: hocam arklarla onlineda giricem Genişletmek için tıkla... Hiç internet kullanmayacaksın sandım o zaman alınır onlineın tadını çıkarabilirsin. Carl CJ Johnson dedi: Alınır hocam. Hikaye modu hala daha güzel. Bir de Online ile harmanlarsınız işte. Genişletmek için tıkla... Ben aldım pişman oldum hiç beğenmedim hikayesini. Online öğrenmeye de vaktim olmadı.
Dyzon dedi: hocam arklarla onlineda giricem Genişletmek için tıkla... Hiç internet kullanmayacaksın sandım o zaman alınır onlineın tadını çıkarabilirsin. Carl CJ Johnson dedi: Alınır hocam. Hikaye modu hala daha güzel. Bir de Online ile harmanlarsınız işte. Genişletmek için tıkla... Ben aldım pişman oldum hiç beğenmedim hikayesini. Online öğrenmeye de vaktim olmadı.
Dyzon Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 i5 13 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #36 Carl CJ Johnson dedi: Hangisi ucuz ise oradan alın hocam. Zaten her türlü Rockstar Launcher ile oynayacaksınız. Genişletmek için tıkla... hocam rockstar arayüzü yanlışlkla bişey alıcam gibi hissettiriyo çok değişik satın alma aratüzü var stampylongear dedi: Hiç internet kullanmayacaksın sandım o zaman alınır onlineın tadını çıkarabilirsin. Ben aldım pişman oldum hiç beğenmedim hikayesini. Online öğrenmeye de vaktim olmadı. Genişletmek için tıkla... sadece araba sürmek için bile alınır bence
Carl CJ Johnson dedi: Hangisi ucuz ise oradan alın hocam. Zaten her türlü Rockstar Launcher ile oynayacaksınız. Genişletmek için tıkla... hocam rockstar arayüzü yanlışlkla bişey alıcam gibi hissettiriyo çok değişik satın alma aratüzü var stampylongear dedi: Hiç internet kullanmayacaksın sandım o zaman alınır onlineın tadını çıkarabilirsin. Ben aldım pişman oldum hiç beğenmedim hikayesini. Online öğrenmeye de vaktim olmadı. Genişletmek için tıkla... sadece araba sürmek için bile alınır bence
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.984 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2025 #37 stampylongear dedi: Hiç internet kullanmayacaksın sandım o zaman alınır Online'ın tadını çıkarabilirsin. Ben aldım pişman oldum hiç beğenmedim hikayesini. Online öğrenmeye de vaktim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bence hikayenin sorunu GTA 4'ü çöp ediyor neredeyse. GTA 4'ten gelip de sağlam kalan karakter ya birdir ya da iki. Dyzon dedi: Hocam Rockstar arayüzü yanlışlkla bir şey alacağım gibi hissettiriyor çok değişik satın alma aratüzü var Sadece araba sürmek için bile alınır bence Genişletmek için tıkla... Yani hocam tercih işi biraz da. Epic'ten'de alabilirsin.
stampylongear dedi: Hiç internet kullanmayacaksın sandım o zaman alınır Online'ın tadını çıkarabilirsin. Ben aldım pişman oldum hiç beğenmedim hikayesini. Online öğrenmeye de vaktim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bence hikayenin sorunu GTA 4'ü çöp ediyor neredeyse. GTA 4'ten gelip de sağlam kalan karakter ya birdir ya da iki. Dyzon dedi: Hocam Rockstar arayüzü yanlışlkla bir şey alacağım gibi hissettiriyor çok değişik satın alma aratüzü var Sadece araba sürmek için bile alınır bence Genişletmek için tıkla... Yani hocam tercih işi biraz da. Epic'ten'de alabilirsin.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #38 Dyzon dedi: Hocam çok pahalılar FC 25 içinde kolum çakma bir kol Showcase'de algılamadı GTA Rockstar'dan 550 lira alınır mı? Yakın zamanda indirim var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda indirim yok bildiğim kadarıyla, GTA 5'in hikayesini oynamadıysanız alınabilir. Oyunun Online bölümü kötü zaten bence crack indirin. Ama yine de siz bilirsiniz.
Dyzon dedi: Hocam çok pahalılar FC 25 içinde kolum çakma bir kol Showcase'de algılamadı GTA Rockstar'dan 550 lira alınır mı? Yakın zamanda indirim var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda indirim yok bildiğim kadarıyla, GTA 5'in hikayesini oynamadıysanız alınabilir. Oyunun Online bölümü kötü zaten bence crack indirin. Ama yine de siz bilirsiniz.
resay62 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #39 860822 dedi: @Dyzon niye? Yıllardır korsan oyun oynuyorum ne virüs yedim ne de performansım düştü. Genişletmek için tıkla... Arkada büyük ihtimal bilgisayarda mining yapılıyordur.
860822 dedi: @Dyzon niye? Yıllardır korsan oyun oynuyorum ne virüs yedim ne de performansım düştü. Genişletmek için tıkla... Arkada büyük ihtimal bilgisayarda mining yapılıyordur.
8 860822 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 921 Çözümler 1 23 Ocak 2025 #40 resay62 dedi: Arkada büyük ihtimal bilgisayarda mining yapılıyordur. Genişletmek için tıkla... Web sitesinden bile mining yapılıyor yapacak bir şey yok Sonuçta performansa etki etmiyor.
resay62 dedi: Arkada büyük ihtimal bilgisayarda mining yapılıyordur. Genişletmek için tıkla... Web sitesinden bile mining yapılıyor yapacak bir şey yok Sonuçta performansa etki etmiyor.