İnternet, sitelerde 1-2 saniyeliğine kopuyor ve bazen bu sayfaya ulaşılamıyor hatası alıyorum. Oyunlarda da genellikle resimde attığım gibi oluyor. Steam'de çevrimiçi ve çevrimdışı oluyorum anlık. Modeme reset attım DNS sunucusunu da değiştirdim hala aynı.
İnternet, sitelerde 1-2 saniyeliğine kopuyor ve bazen bu sayfaya ulaşılamıyor hatası alıyorum. Oyunlarda da genellikle resimde attığım gibi oluyor. Steam'de çevrimiçi ve çevrimdışı oluyorum anlık. Modeme reset attım DNS sunucusunu da değiştirdim hala aynı.
Kablo pencereye sıkışmıştı bugün ondan olabilir mi acaba? Müşteri hizmetlerini aramadık ararsak kablo değişimi yaparlar mı? Ücretsiz olarak. Modem serin bir yerde zaten
Kablo pencereye sıkışmıştı bugün ondan olabilir mi acaba? Müşteri hizmetlerini aramadık ararsak kablo değişimi yaparlar mı? Ücretsiz olarak. Modem serin bir yerde zaten.