İnternette anlık kopmalar oluyor

Ron3x

Hectopat
Daha fazla  
Türk Telekom internet kullanıyorum. Son 1 haftadır internet sürekli 5-10 saniye sürecek şekilde kopuyor ve normale dönüyor. Bu kopmalar yaşanırken bilgisayarımda ve telefonumda internet erişimi olduğu gözüküyor. Modem ışıkları ve kablolar gayet normal. Sosyal medya üzerinden video izlerken donmalar, yayın izlerken donmalar yaşanıyor. Bu süreçte başka bir internet sekmesi açmaya çalışıyorum ve açılmıyor. 10 saniye bekletip öyle açılıyor. Online bağlantı gerektiren oyunlarda ise oyundan atıyor.

Birkaç saniye sonra tekrar bağlanıyor. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım ama sorun gözükmediğini söylüyorlar. Kapat aç veya resetle gibi çözümler öneriyorlar ve bunlar sorunumu çözmüyor. Yardımcı olabilecek var mı, ne yapmalıyım?

TT modem mi kullanıyorsanız 192.168.1.1 girin kullanıcı adı admin şifre değişmedi ise Türk Telekom gibi bir şey olacak oradan DSL bilgisi.
sss.png
sss.png

Hocam 4-5 saat kullanın tekrar bu değerleri atın bakalım olmadı CRC basarsa 50 Mbps deneriz.
Kullanayım. Birde ekstra olarak şöyle bir şey yaşadım az önce. Yine bir donma oldu ,farklı bir sekme açmaya çalıştım ve dns adresi bulunamadı gibi bir hatayla karşılaştım. Bir kaç saniye sonra açıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı