İnternette anlık kopmalar oluyor

Hocam bağlantınız sıfırlanıyor sizden ricam TT müşteri hizmetlerini arayıp 50 Mbps olarak ayarlatmanız ardından birkaç saat sonra buraya bu değeri tekrar sallamanız hat kaldırmıyor gözüküyor.
Hocam peki müşteri hizmetleri yardımcı oluyor mu bu konuda ? Hız artırıyorlar ama düşürme gibi bir imkan var mı?

Var hocam sıkıntı değil 444 1 444 ara sabit internet ama hattın yasal sahibi aramalı.
Hocam aradım, yaşadığım sorunu bir türlü karşı tarafa anlatamıyorum yada anlamamakta ısrar ediyorlar. Arıza kaydı oluşturdular. Bir altyapı sorunu olmadığını söylediler. Ev içinde kablonun yetersiz olabileceğini söylediler. Teknik ekip bir baksın, sorununuz hala devam ederse hız konusunda yardımcı oluruz dediler.

Hocam aradım, yaşadığım sorunu bir türlü karşı tarafa anlatamıyorum ya da anlamamakta ısrar ediyorlar. Arıza kaydı oluşturdular. Bir altyapı sorunu olmadığını söylediler. Ev içinde kablonun yetersiz olabileceğini söylediler. Teknik ekip bir baksın, sorununuz hala devam ederse hız konusunda yardımcı oluruz dediler.

Hocam bina içine yardım etmiyorlar kapıda bulunan kutudan ölçüm yapıyorlar bina tesisatı size ait ama ölçsünler gelen arkadaşa SNR 8 sabit ama CRC basıyor modemim bağlantı sıfırlanıyor de anlarlar.

Hocam bina içine yardım etmiyorlar kapıda bulunan kutudan ölçüm yapıyorlar bina tesisatı size ait ama ölçsünler gelen arkadaşa SNR 8 sabit ama CRC basıyor modemim bağlantı sıfırlanıyor de anlarlar.
Hocam senin yazdığın gibi , müşteri hizmetlerinde kıza söyledim anlamadı. Biz sizin internet bağlantınızı nasıl sıfırlayalım felan diyor.

Peki bu sıfırlanma durumu ev içindeki kablodan veya modemden meydana geliyor olabilir mi? Değiştirip denemeye çalışacağım. Boşa uğraşmayayım.

Hocam senin yazdığın gibi, müşteri hizmetlerinde kıza söyledim anlamadı. Biz sizin internet bağlantınızı nasıl sıfırlayalım falan diyor.

Peki bu sıfırlanma durumu ev içindeki kablodan veya modemden meydana geliyor olabilir mi? Değiştirip denemeye çalışacağım. Boşa uğraşmayayım.

Ne iş yaptıklarını bilmiyorlar eğitim zaten almıyorlar ağınızda CRC birikiminden modem ağ otomatik kopuyor geliyor bu da sıfırlama anlamına gelir modem tarafında ağ sürenize dikkat edin artmıyor 1 saat 52 dk falan yazıyor, hiç 3 4 gün hat stabil durdu mu? Yok ama gel gör anlat bunlara size tavsiyem gelsin ölçsünler eğer kutunuzda sıkıntı varsa çözerler ama hata yok diyorlar bina size ait ise aşağıdaki kutudan kablo çekeceksiniz ama oda masraf tercih meselesi 50Mbps yapın stabil ise devam edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne iş yaptıklarını bilmiyorlar eğitim zaten almıyorlar ağınızda CRC birikiminden modem ağ otomatik kopuyor geliyor bu da sıfırlama anlamına gelir modem tarafında ağ sürenize dikkat edin artmıyor 1 saat 52 dk falan yazıyor, hiç 3 4 gün hat stabil durdu mu? Yok ama gel gör anlat bunlara size tavsiyem gelsin ölçsünler eğer kutunuzda sıkıntı varsa çözerler ama hata yok diyorlar bina size ait ise aşağıdaki kutudan kablo çekeceksiniz ama oda masraf tercih meselesi 50Mbps yapın stabil ise devam edin.
Gelsin baksınlar hocam. Herhalde evin içindeki kablodanda ölçüm yaparlar. Sorun burada, kablonuzu değiştirin desinler yardımcı olsunlar sonrasını hallederiz. Heder oldum müşteri hizmetleri ile sorunu çözmeye çalışmaktan.

Size de teşekkür ederim.

Bugün öğlen de mesaj atmışlar. Arızanız teknik ekiplerimizce incelenmiş, bağlantı sağlanan adresinizin Türk Telekom santral dolabına uzak olması sebebiyle tarife hızınızın sağlanamadığı tespit edilmiştir diye. Ne zaman gelip baktılar hiç haberim bile yok. Zaten 100 Mbps diye verdikleri internet 70 Mbps'i geçmiyordu. Uzun zamandır kullanıyordum bu şekilde. Ne yaptınız dolabın yerini mi değiştirdiniz anlamadım.

Son düzenleme:
Gelsin baksınlar hocam. Herhalde evin içindeki kablodanda ölçüm yaparlar. Sorun burada, kablonuzu değiştirin desinler yardımcı olsunlar sonrasını hallederiz. Heder oldum müşteri hizmetleri ile sorunu çözmeye çalışmaktan.

Size de teşekkür ederim.

Bugün öğlen de mesaj atmışlar. Arızanız teknik ekiplerimizce incelenmiş, bağlantı sağlanan adresinizin Türk Telekom santral dolabına uzak olması sebebiyle tarife hızınızın sağlanamadığı tespit edilmiştir diye. Ne zaman gelip baktılar hiç haberim bile yok. Zaten 100 Mbps diye verdikleri internet 70 Mbps'i geçmiyordu. Uzun zamandır kullanıyordum bu şekilde. Ne yaptınız dolabın yerini mi değiştirdiniz anlamadım.

Hocam cezalıydım saba dolabı değiştirmeleri imkansız gibi bir şey ama isteseler her şeyi yaparlar 100Mbps hat kaldırsa dahi saha dolabı dolu ise kapasite ne yazık ki düşüyor veya port değişikliği sonucu olmuş olma şansıda var 50Mbps yaptırın sorun iyice devam ederse saha ekibi ile görüşün olmadı TT müdürlüğüne gitmeniz gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı