İnternette bedava Windows 10 CMD kurulumu güvenli mi?

Mosvinte

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben internette CMD ile Windows 10 etkinleşt,ren kişiler gördüm. ben de denedim ve oldu. Güvenli mi?
Kod:
Cscript slmgr. VBS /ipk.
Cscript slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC.
Cscript slmgr. VBS /ato.
Bunları girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna Technopat'ın destek vereceğini zannetmiyorum.

Crack atmışsın ve güvenlik namına ne sorun çıkarır ne de güvenlik sağlar Windows'u etkinleştirdiniz sadece (ve OEM anahtarlar 10-30 TL arası değişiyor, onlardan da alabilirdiniz ve daha etik olurdu fakat sıkıntı çıkarmadan çalışacaktır).

Bu konu hakkında daha önce güvenlik bölümünde konuşmuştuk ve bir şeyler yazmıştım.

Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

Konuya bakmaya üşenenler için dev hizmet:

KMSpico tarzında bazı sunuculara bilgisayarınızdan bağlanarak işlem yapmış. Güvenli olup olmadığını buradan siz düşünün. Tasvip etmediğim ve etik olarak bakıldığında her şekilde korsan kullanıma giren bir işlem bu.

Siz aktivasyon için KMS sunucusu atadığınızı zannederken bilgisayar sunucu olarak ya bir zombi ağının sunucusuna atanırsa? Bu tarz işlemlerle sunucu ile bilgisayar arasında belirli veri akışları gerçekleşebilir.

Aşağıda normal KMS sunucuları ile aktivasyon şekli gösterilmiş. Görüldüğü üzere bilgisayardan geliş ve gidiş yönlü veri akışı sağlanmakta. Bu verdiğiniz komuttaki sunucular için de geçerli ve aynı şey orada da gerçekleşiyor. Komutlarda bazı komutlar girildikten sonra aktivasyon için KMS sunucusu olarak birtakım sunucular atanıyor.

Eki Görüntüle 363558

Uzun lafın kısası yapılmasını doğru bulmuyorum.

Bu konu hakkında daha önce güvenlik bölümünde konuşmuştuk ve bir şeyler yazmıştım.

Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

Konuya bakmaya üşenenler için dev hizmet:

KMSpico tarzında bazı sunuculara bilgisayarınızdan bağlanarak işlem yapmış. Güvenli olup olmadığını buradan siz düşünün. Tasvip etmediğim ve etik olarak bakıldığında her şekilde korsan kullanıma giren bir işlem bu.

Siz aktivasyon için KMS sunucusu atadığınızı zannederken bilgisayar sunucu olarak ya bir zombi ağının sunucusuna atanırsa? Bu tarz işlemlerle sunucu ile bilgisayar arasında belirli veri akışları gerçekleşebilir.

Aşağıda normal KMS sunucuları ile aktivasyon şekli gösterilmiş. Görüldüğü üzere bilgisayardan geliş ve gidiş yönlü veri akışı sağlanmakta. Bu verdiğiniz komuttaki sunucular için de geçerli ve aynı şey orada da gerçekleşiyor. Komutlarda bazı komutlar girildikten sonra aktivasyon için KMS sunucusu olarak birtakım sunucular atanıyor.

Eki Görüntüle 363558

Uzun lafın kısası yapılmasını doğru bulmuyorum.

Hocam ama ben crack nasıl atmış oluyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı