İnternette Bilgisayar Kitleniyor

beanliyo

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
574
İnternette sörf yaparken birden dizüstüm kitleniyor, mause hareket etmiyor. Ctrl+Alt+Del ile kurtarabiliyorum bazen, yeniden başlatınca düzeliyor.

Virüs girdiğinden şüpheliyim :( Hafta sonu Format atabilirim.
 
Her ne ise bilgisayarın kitlenmesi işlemci sıcaklığından olabilir. Boşta işlemci fazla ısınmadığı için sorun işlemcide değil belli ki. O zaman tek şüphem güç kaynağı yetersiz olabilir, güç kaynağın da yeterli ise zaten başka bir mantığı yok kesin virüs girmiştir.

Bu arada söylemeyi unuttum, şimdi boşuna format atabilirsin. Önce bir işlemci sıcaklığını ve güç kaynağının Watt değerini bizim ile paylaş, ona göre karar verelim. Belki de işlemcin boşta bile çok ısınıyordur. Sadece oyunlar yüklenmez bileşenlere, bazı programlar var oyunlardan bile çok yüklenirler işlemciye.
 
Oyunlarda bir sorun yaşamıyorum, ısılar da normal, ısınma sorunu yaşamıyorum. Avast yükledim 1 yıllık, hızlı taramada 16 adet virüs buldu :( Karantina seçeneklerinden Sil, Karantinaya al gibi seçeneklerden sil dedim, doğru mu yapmışım?

CPU: i5 2450m. Bataryası var 8 cell yazıyor.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı