Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, Windows 8.1 kullanıyorum ve etkinleştir yazısından sıkıldım. İnternette rastgele sitelerde verilen Key'leri kullansam güvenlik açığı veya tehlikeli bir durum oluşur mu?
Merhabalar, Windows 8.1 kullanıyorum ve etkinleştir yazısından sıkıldım. İnternette rastgele sitelerde verilen Key'leri kullansam güvenlik açığı veya tehlikeli bir durum oluşur mu?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.249 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2 Bir şey olmaz.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 Zaten girseniz de çalışmayacaklar.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 23 Mayıs 2021 #4 Evet, para ile key almanız gerek. Oradaki keyler galiba KMSpico sunucuna bağlıyor.
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Mayıs 2021 #5 AJFA dedi: Zaten girseniz de çalışmayacaklar. Genişletmek için tıkla... Çalışan buldum ama tehlikeli mi diye sorma gereği duydum.
AJFA dedi: Zaten girseniz de çalışmayacaklar. Genişletmek için tıkla... Çalışan buldum ama tehlikeli mi diye sorma gereği duydum.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #6 Üniversiteli Jordi dedi: Çalışan buldum ama tehlikeli mi diye sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Direkt lisans bölümüne girince çalışan bir anahtar mı buldunuz? İmkansız. Diyelim ki oldu, sıkıntı olmaz.
Üniversiteli Jordi dedi: Çalışan buldum ama tehlikeli mi diye sorma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Direkt lisans bölümüne girince çalışan bir anahtar mı buldunuz? İmkansız. Diyelim ki oldu, sıkıntı olmaz.
Lazerhawk Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 886 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #7 Bir tehlikesi yok, ama mantıksız. 10 liraya bile Key satıyorlar artık. Şimdilik bunlardan kullanıyorum, daha sonra kutulu olarak alacağım lisansı.
Bir tehlikesi yok, ama mantıksız. 10 liraya bile Key satıyorlar artık. Şimdilik bunlardan kullanıyorum, daha sonra kutulu olarak alacağım lisansı.
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Mayıs 2021 #8 AJFA dedi: Direkt lisans bölümüne girince çalışan bir anahtar mı buldunuz? İmkansız. Diyelim ki oldu, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarını etkinleştirme kısmına yazınca çalıştı direkt süresi de var 6 ay kadar.
AJFA dedi: Direkt lisans bölümüne girince çalışan bir anahtar mı buldunuz? İmkansız. Diyelim ki oldu, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarını etkinleştirme kısmına yazınca çalıştı direkt süresi de var 6 ay kadar.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 23 Mayıs 2021 #9 Herhangi bir tehlikesi yok. Sizi herhangi bir yere de bağlamaz. El ile oynama yapmadığınız sürece Microsoft sunucularına bağlı kalırsınız. Ama onlar sızdırılan ve binlerce kişinin kullandığı anahtarlar. Her an patlayabilir.
Herhangi bir tehlikesi yok. Sizi herhangi bir yere de bağlamaz. El ile oynama yapmadığınız sürece Microsoft sunucularına bağlı kalırsınız. Ama onlar sızdırılan ve binlerce kişinin kullandığı anahtarlar. Her an patlayabilir.
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Mayıs 2021 #10 Lazerhawk dedi: Bir tehlikesi yok, ama mantıksız. 10 liraya bile Key satıyorlar artık. Şimdilik bunlardan kullanıyorum, daha sonra kutulu olarak alacağım lisansı. Genişletmek için tıkla... Satılmıyor 10 TL'ye varsa link atarsan sevinirim.
Lazerhawk dedi: Bir tehlikesi yok, ama mantıksız. 10 liraya bile Key satıyorlar artık. Şimdilik bunlardan kullanıyorum, daha sonra kutulu olarak alacağım lisansı. Genişletmek için tıkla... Satılmıyor 10 TL'ye varsa link atarsan sevinirim.