İnternette bulunan Key'leri kullanmak tehlikeli mi?

Windows 8.1 60 TL. Windows 8.1 OEM 109 TL (Bu tavsiyemdir Anakart'a yazar Lisans'ı bir daha uğraşmazsınız lakin arada çok fiyat farkı var.) Windows 8.1 için ucuz lisans kalmamış maalesef ben 10-15 TL almıştım internetten 1-2 yıl önce. Windows 10 Home alıp Windows 10 Home 1511 X64 V3 kurun aynı performans'ı alırsınız. Windows Update'i services.msc üzerinden devre dışı bırakın.

Son düzenleme:
Windows 8.1 60 TL. Windows 8.1 OEM 109 TL (bu tavsiyemdir Anakart'a yazar Lisans'ı bir daha uğraşmazsınız lakin arada çok fiyat farkı var.) Windows 8.1 için ucuz lisans kalmamış maalesef ben 10-15 TL almıştım internetten 1-2 yıl önce. Windows 10 Home alıp Windows 10 Home 1511 X64 kurun aynı Performans'ı alırsınız. Windows Update'i services.msc üzerinden devre dışı bırakın.

Windows 10a geçmeyi çok isterim ama, işlemcimde %100 kulanma sorunu oluyor, ve bilgisayarı bildiğin kitliyor 20 saniye ondan dolayı OS düşürmek zorunda kaldım.

Windows'un 1511 sürümü HDD ve düşük sistem gereksinimi için tasarlanmış bir sürüm. Onun üstünde çıkan her sürüm SSD kullandığınızı varsayıyor. O yüzden çok fazla sistem kaynağı kullanıyor.

Direkt lisans bölümüne girince çalışan bir anahtar mı buldunuz? İmkansız.

Diyelim ki oldu, sıkıntı olmaz.
İmkansız değil. O şekilde Windows 10 etkinleştirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı