İnternette bulunan Key'leri kullanmak tehlikeli mi?

Merhabalar, Windows 8.1 kullanıyorum ve etkinleştir yazısından sıkıldım. İnternette rastgele sitelerde verilen Key'leri kullansam güvenlik açığı veya tehlikeli bir durum oluşur mu?
Ben sadece kod ile aktif etmeyi biliyorum. Birkaç kere paylaştım ama korsan içerik deyip sildi moderatörlerimiz.

Ben sadece kod ile aktif etmeyi biliyorum. Birkaç kere paylaştım ama korsan içerik deyip sildi moderatörlerimiz.
Ben hem kendim de hem de birçok arkadaşım da öyle aktif ettik 1 yıldır sorun yok güncellemeleri alıyorum sürekli

Ben hem kendim de hem de birçok arkadaşım da öyle aktif ettik 1 yıldır sorun yok güncellemeleri alıyorum sürekli.

Bu Online yazı yazma siteleri var atabilirseniz çok memnun olurum, sıkıldım şu etkinleştir illetinden.
Windows 10 buldum ama Windows 8.1 lisansı bulamadım. Aslında KMS gibi olmayan bir yöntem daha var ama bunu söylersem muhtemelen ceza alırım.

Ceza yememek için bu Online yazı yazma siteleri olması lazım oraya atıp link atarsanız sıkıntı çıkacağını zannetmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…