L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 23 Mayıs 2021 #11 Ella Freya dedi: Evet, para ile key almanız gerek. Oradaki keyler galiba KMSpico sunucuna bağlıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Elle bağlanmadıkça bağlanmaz o sunuculara.
Ella Freya dedi: Evet, para ile key almanız gerek. Oradaki keyler galiba KMSpico sunucuna bağlıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Elle bağlanmadıkça bağlanmaz o sunuculara.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #12 AJFA dedi: Diyelim ki oldu, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Üniversiteli Jordi dedi: Ürün anahtarını etkinleştirme kısmına yazınca çalıştı direkt süresi de var 6 ay kadar. Genişletmek için tıkla...
AJFA dedi: Diyelim ki oldu, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Üniversiteli Jordi dedi: Ürün anahtarını etkinleştirme kısmına yazınca çalıştı direkt süresi de var 6 ay kadar. Genişletmek için tıkla...
Lazerhawk Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 886 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #13 Üniversiteli Jordi dedi: Satılmıyor 10 TL'ye varsa link atarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 kullandığınızı söylediniz. Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
Üniversiteli Jordi dedi: Satılmıyor 10 TL'ye varsa link atarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 kullandığınızı söylediniz. Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Mayıs 2021 #14 Lazerhawk dedi: Windows 8.1 kullandığınızı söylediniz. Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an Single Language ama Pro Key'i bile bulsam geçerim fark etmez 10 TL ise
Lazerhawk dedi: Windows 8.1 kullandığınızı söylediniz. Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an Single Language ama Pro Key'i bile bulsam geçerim fark etmez 10 TL ise
T Tüccar Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #15 Üniversiteli Jordi dedi: Merhabalar, Windows 8.1 kullanıyorum ve etkinleştir yazısından sıkıldım. İnternette rastgele sitelerde verilen Key'leri kullansam güvenlik açığı veya tehlikeli bir durum oluşur mu? Genişletmek için tıkla... Ben sadece kod ile aktif etmeyi biliyorum. Birkaç kere paylaştım ama korsan içerik deyip sildi moderatörlerimiz.
Üniversiteli Jordi dedi: Merhabalar, Windows 8.1 kullanıyorum ve etkinleştir yazısından sıkıldım. İnternette rastgele sitelerde verilen Key'leri kullansam güvenlik açığı veya tehlikeli bir durum oluşur mu? Genişletmek için tıkla... Ben sadece kod ile aktif etmeyi biliyorum. Birkaç kere paylaştım ama korsan içerik deyip sildi moderatörlerimiz.
DeParzival Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 39 Çözümler 1 23 Mayıs 2021 #16 Tüccar dedi: Ben sadece kod ile aktif etmeyi biliyorum. Birkaç kere paylaştım ama korsan içerik deyip sildi moderatörlerimiz. Genişletmek için tıkla... Ben hem kendim de hem de birçok arkadaşım da öyle aktif ettik 1 yıldır sorun yok güncellemeleri alıyorum sürekli
Tüccar dedi: Ben sadece kod ile aktif etmeyi biliyorum. Birkaç kere paylaştım ama korsan içerik deyip sildi moderatörlerimiz. Genişletmek için tıkla... Ben hem kendim de hem de birçok arkadaşım da öyle aktif ettik 1 yıldır sorun yok güncellemeleri alıyorum sürekli
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Mayıs 2021 #17 Link varsa atabilir misin?
Lazerhawk Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 886 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #18 Üniversiteli Jordi dedi: Şu an Single Language ama Pro Key'i bile bulsam geçerim fark etmez 10 TL ise Genişletmek için tıkla... Windows 10 buldum ama Windows 8.1 lisansı bulamadım. Aslında KMS gibi olmayan bir yöntem daha var ama bunu söylersem muhtemelen ceza alırım.
Üniversiteli Jordi dedi: Şu an Single Language ama Pro Key'i bile bulsam geçerim fark etmez 10 TL ise Genişletmek için tıkla... Windows 10 buldum ama Windows 8.1 lisansı bulamadım. Aslında KMS gibi olmayan bir yöntem daha var ama bunu söylersem muhtemelen ceza alırım.
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Mayıs 2021 #19 DeParzival dedi: Ben hem kendim de hem de birçok arkadaşım da öyle aktif ettik 1 yıldır sorun yok güncellemeleri alıyorum sürekli. Genişletmek için tıkla... Bu Online yazı yazma siteleri var atabilirseniz çok memnun olurum, sıkıldım şu etkinleştir illetinden. Lazerhawk dedi: Windows 10 buldum ama Windows 8.1 lisansı bulamadım. Aslında KMS gibi olmayan bir yöntem daha var ama bunu söylersem muhtemelen ceza alırım. Genişletmek için tıkla... Ceza yememek için bu Online yazı yazma siteleri olması lazım oraya atıp link atarsanız sıkıntı çıkacağını zannetmem.
DeParzival dedi: Ben hem kendim de hem de birçok arkadaşım da öyle aktif ettik 1 yıldır sorun yok güncellemeleri alıyorum sürekli. Genişletmek için tıkla... Bu Online yazı yazma siteleri var atabilirseniz çok memnun olurum, sıkıldım şu etkinleştir illetinden. Lazerhawk dedi: Windows 10 buldum ama Windows 8.1 lisansı bulamadım. Aslında KMS gibi olmayan bir yöntem daha var ama bunu söylersem muhtemelen ceza alırım. Genişletmek için tıkla... Ceza yememek için bu Online yazı yazma siteleri olması lazım oraya atıp link atarsanız sıkıntı çıkacağını zannetmem.
HolyWitcher Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #20 Tehlikesi olmaz