Resmi satış fiyatından yüksek bence bir yanlışlık var.6 Ay taksitle yazıyor büyük ihtimalle 6AyX1255TL=7530TL'Fiyatı
Resmi satış fiyatından yüksek bence bir yanlışlık var.6 Ay taksitle yazıyor büyük ihtimalle 6AyX1255TL=7530TL'Fiyatı
O zaman kaçırma ve al.Atınca sizin almayacağınızı nereden bileyim? Kaçırmak istemem.
Adam ilana 6 ay taksitle yazmış. Tek çekim olup olmayacağını bilememİsteyen 6 ay taksitle, isteyen tek çekim değilmi?
Link atın. Sizin gerçek 1000 liralık iPhone XR'ı görelimİsteyen 6 ay taksitle, isteyen tek çekim değilmi?
İstanbulda yaşamıyorum ancak yaşayan biri var ona söylerim belki bakar.Aynı şekilde farklı ilanlar var ilginç İstanbul Ümraniye ESTEK TOPTAN İkinci El ve Sıfır Alışveriş ilanları sahibinden.com’da!
GET açarsa o şekilde alın veya gidip görün.
Attım daha demin ama tekrar atayım. Ürün buLink atın. Sizin gerçek 1000 liralık iPhone XR'ı görelim![]()
Telefonun kutusundan Rengi kırmızı gözüküyor special edition falansa belki olabilir.Zaten hesabı öylesine yaptım büyük ihtimal yanlıştırResmi satış fiyatından yüksek bence bir yanlışlık var.
Hangi hesabı öylesine yaptınız?Telefonun kutusundan Rengi kırmızı gözüküyor special edition falansa belki olabilir.Zaten hesabı öylesine yaptım büyük ihtimal yanlıştır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.