İnternette gezmek ve Office uygulamalarını kullanmak için tablet almak vs laptop almak

Makaleler
49
Merhaba,

Başlıkta söylediğim gibi sörf yapmak ve küçük Office işlemleri yapmak için birisini alacağım. Bir miktar para birikti. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Sizce hangisi daha güzel olur? Oyun oynamayı sevmiyorum.

İyi sosyaller.

Ben yatarak veya rahat olmak istiyorum diyorsan tablet lakin arada film izlerim ve ufak tefek takılırım diyorsan laptop daha mantıklı.

Laptop daha çok amaçlı bence.

Merhaba,

Başlıkta söylediğim gibi sörf yapmak ve küçük Office işlemleri yapmak için birisini alacağım. Bir miktar para birikti. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Sizce hangisi daha güzel olur? Oyun oynamayı sevmiyorum.

İyi sosyaller.
"Office işlemleri" kısmına kadar bariz tablet derim ama Office işlemleri şahsen PC. Tabi Excel, Powerpoint gibi olanlar için. Word yazmada tablet bir sıkıntı yapmaz.

Bilgisayarla hiçbir işim olmuyor. Forum sitelerine giriyorum, bir şeyler okuyorum vb. gibi şeyler kullanıyorum. Aynısı tablette iş görür diye düşündüm. Laptoptan farkı nedir tam olarak?
Klavye, mouse, Windows dışında bir artısı yok bence. Hatta işlemci ve GPU gücü istemediğiniz için pil ve ekran olarak bariz zayıf kalacaktır tabletten. İyi ekranlı laptoplar, Amoled tabletlere göre pahalılar doğal olarak. Pil ömrü konusunda Mac dışında rakip yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı