Internette görülen korku nasıl yenilir?

Numan1002

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar inanın sırf bu korkuyu yenmek için bunu buraya yazıyorum bir çözüm söyleyin.

İnternet'e asla görmemem gereken videolar gördüm yaşım 18 altı olduğu için çok etkilendim. Ne yaparsam yapayım, bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Çok korkuyorum. Bir çözüm verseniz?
Bu arada yaşım 16.

Arkadaşlar inanın sırf bu korkuyu yenmek için bunu buraya yazıyorum bir çözüm söyleyin.

İnternet'e asla görmemem gereken videolar gördüm yaşım 18 altı olduğu için çok etkilendim. Ne yaparsam yapayım, bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Çok korkuyorum. Bir çözüm verseniz?
Bu arada yaşım 16.
Seni eğlendirebilecek yayıncıları ya da videoları izle. Eğleneceğin şeyler yapmaya çalış bir süre unutmana yardımcı olabilir.

90'larda çocuk olsaydınız pek anormal gelmezdi. Şimdi gözden saklanınca böyle oluyor. Bizim 2 sokak ortada adamı bıçaklı saldırı yapmışlardı. Ve ölmüştü. Etraf kan gölü. Show TV oraya geldi haber yapıyor, arkada el sallıyoruz. Adamın cesedi orada, akşamı akrabaya gittik yaşlı ziyareti. İkitellideki stad yok o zaman onun manzarasının yukarısı olduğu yerde bağ gibi evleri var. Muhteşem ağaçları, bereketli patatesleri, sebzeleri var. Neyse sabahattin Ali'ye bağlamayayım. Orada TV açık, dedim açın açın ben TV'ye çıktım. Oturup haber seyretmiştim ve kendimi görünce bakın bakın ben çıktım demiştim. Umarım biraz korkuna biraz iyi gelmiştir.

Vahşet videosu izlediyseniz psikolojik yardım almanız gerekebilir. Yoksa ömür boyu aklınızdan çıkmaz o video.
Ben de önceden telegram'da görmüştüm uzun süre etkisi gitmemişi çok fazla psikoloji bozuyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı