İnternette Mouse Takılıyor

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi bilgisayara daha yeni temiz format attım. Başıma böyle bir sorun geldi. İnternet sayfası açarken mouse takılma yapıyor. Bunu oyun içinde de yapıyor. Ani şekilde mouse'yi çevirince kasıntılı takılarak gidiyor. Sizce sorun nedir acaba? Ufak da bir video atıyorum teşekkürler. Cevaplarınız için Saygılar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU kullanımı ile alakalı. CPU kullanımı %100 olduğunda veya yaklaştığında mouse takılmaya başlıyor ben de yaşıyorum kısmen.

Windows 10 formattan sonra birkaç gün gerçekten sıkıntılı oluyor (Güncellemeler vs.). Bir çok formatımda bunu gördüm. Özellikle de SSD yoksa.
OOSU10 ile gereksiz Windows özelliklerini kapatmanı öneririm. Ben hepsini kapattım sorun olmadı. Sen yine de önerilen ayarları uygula.

İ5 6600K gibi bir işlemciden kaynaklı bir sorun olacağını düşünmüyorum (hele tüm uygulamalar kapalıyken) büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun Chrome'yi kaldırıp temiz kurulum yaparsanız geçer diye düşünüyorum.

İ5 6600K gibi bir işlemciden kaynaklı bir sorun olacağını düşünmüyorum (hele tüm uygulamalar kapalıyken) büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun Chrome'yi kaldırıp temiz kurulum yaparsanız geçer diye düşünüyorum.
Hocam bu durumu oyun içinde de yaşıyorum ama mause de takılma oluyor
Windows 10 formattan sonra birkaç gün gerçekten sıkıntılı oluyor (Güncellemeler vs.). Bir çok formatımda bunu gördüm. Özellikle de SSD yoksa.
OOSU10 ile gereksiz Windows özelliklerini kapatmanı öneririm. Ben hepsini kapattım sorun olmadı. Sen yine de önerilen ayarları uygula.
Yapıyorum ama bir türlü olmuyor ne yazikki gene format atıyorum

Son düzenleme:
Ram ayarlarına baktım onlarla alakali değil format atınca sorun çözüldü
Arkadaş bu nasıl iştir ya gerekli programları yükleyince gene aynı şekilde takılmaya başladı bu nasıl bir lanettir bu nasıl bir imtihandır bu işten anlayan yok mu şu durumdan kurtarsın beni ya.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı