İnternette problem mi var?

• Konuyu başlatan SCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.033
Yer
Antalya
Az önce TurkNet kullanan bir başka arkadaşım ile aynı anda Discord ve maç ortasında oyundan düştük, ben zar zor bağlanabildim o hiç bağlanamadı. Sadece goodbye kullanıyorduk Discord girebilmek için, daha önce hiç böyle bir sorun olmamıştı. Neden olmuş olabilir bu sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce TurkNet kullanan bir başka arkadaşım ile aynı anda Discord ve maç ortasında oyundan düştük, ben zar zor bağlanabildim o hiç bağlanamadı. Sadece goodbye kullanıyorduk Discord girebilmek için, daha önce hiç böyle bir sorun olmamıştı. Neden olmuş olabilir bu sorun?

Bende de aynı sorun oldu şu an düzeldi sorun.

Az önce başıma geldi, Netspeed kullanıcısıyım ve CloudFlare DNS'leri kullanıyordum (1.1.1.1-1.0.0.1) Birden bağlantım gitti, DNS kapatınca geri geldi. Başka DNS'ler ile Discorda bağlanamadım, goodbyeapi kurdum ancak o şekilde tekrar bağlanabidim. Garip bir durum yaşadım anlamlandıramadım :D

Yavaş yavaş geri geliyor bu siteden bakabilirsiniz.

Evet bizde de durum öyle yeniden bağlanmaya çalışıyorum da olmuyor. Umarım Goodbyedpi da bir sıkıntı olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı