Internette sadece YouTube'da yavaşlıyor

PrensCin

Hectopat
"YouTube'da videoların yüklenmesinde hiçbir problem yok, fakat videolardan videolara geçerken yukarıda kirmızı bir bar doluyor. O kadar yavaş ki, 7 saniyede bir çalışıyor. Sırf bunun için bilgisayarıma format attım. Format atmadan önce bütün tarayıcılarda denedim, hepsinde böyle bir problem yaşıyorum. Tarayıcıyı kapatıp açtığımda belli bir süre düzeliyor, fakat sekmeler çoğalınca tekrardan bu sorun ortaya çıkıyor. Bilgisayarımda 3060 Ti, 5900X, R9 var. Bütün güncelleştirmelerim mevcut. Dediğim gibi, sadece YouTube ve YouTube Music'te bu sorunum var. Yardımcı olur musunuz? Bu sorunu yaşayan başka birileri var mı?"

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 1.5 ila 3 saniye arasında değişiyor.
1694072801234.png

"YouTube'da videoların yüklenmesinde hiçbir problem yok, fakat videolardan videolara geçerken yukarıdakirmızı bir bar doluyor. O kadar yavaş ki, 7 saniyede bir çalışıyor. Sırf bunun için bilgisayarıma format attım. Format atmadan önce bütün tarayıcılarda denedim, hepsinde böyle bir problem yaşıyorum. Tarayıcıyı kapatıp açtığımda belli bir süre düzeliyor, fakat sekmeler çoğalınca tekrardan bu sorun ortaya çıkıyor. Bilgisayarımda 3060 Ti, 5900X, R9 var. Bütün güncelleştirmelerim mevcut. Dediğim gibi, sadece YouTube ve YouTube Music'te bu sorunum var. Yardımcı olur musunuz? Bu sorunu yaşayan başka birileri var mı?"

Bende genelde 3-4 Saniye arasında açılıyor. İnternet değerleri ile alakalı diyeceğim ancak sadece YouTube'da olması şaşırtıcı. Bende 3-4 saniye de açılıyorsa 7 saniye arasında fark yok. Sadece bilgisayarda olan bir durum mu?

Ağ sorunu gibi gözüküyor. Önce DNS değiştirip, sorunun ISS kaynaklı bir yavaşlatma olup olmadığını anlamaya çalışın. Tarayıcı belirtmediğinizden Chrome üzerinden gösteriyorum. Firefox'da dahil tüm tarayıcılarda bu ayar var. Tarayıcı belirtirseniz nasıl yapılacağını anlatırım.

Bu arada aşağıdaki alan adını diğer Chromium tarayıcılar da algılayacaktır. Algılamazsa yine yazın.

Kod:
chrome://settings/security

2023-09-08_15-37.png

Ayrıca sistemde olan bir antivirüs, kullandığın bir uzantı da buna neden olabilir. Veya bazen Google hesapları saçmalayabiliyor. Hesaptan çıkıp veya farklı hesapta da test edin.

Ağ sorunu gibi gözüküyor. Önce DNS değiştirip, sorunun ISS kaynaklı bir yavaşlatma olup olmadığını anlamaya çalışın. Tarayıcı belirtmediğinizden Chrome üzerinden gösteriyorum. Firefox'da dahil tüm tarayıcılarda bu ayar var. Tarayıcı belirtirseniz nasıl yapılacağını anlatırım.

Bu arada aşağıdaki alan adını diğer Chromium tarayıcılar da algılayacaktır. Algılamazsa yine yazın.

Kod:
chrome://settings/security

Eki Görüntüle 1936822

Ayrıca sistemde olan bir antivirüs, kullandığın bir uzantı da buna neden olabilir. Veya bazen Google hesapları saçmalayabiliyor. Hesaptan çıkıp veya farklı hesapta da test edin.
Teşekkür ederim bunu yaptıktan sonra düzeldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı