İnternette satılan ESET anahtarlarından alınırsa eksik veri tabanı gelir mi?

mrflex

Picopat
Merhaba arkadaşlar, normalde biliyorsunuz Facebook'ta dolaşan ESET keyleri girip kullandığımızda veri tabanına eksik güncelleme geliyor. Ben N11 gibi yerlerden 70-80 TL ESET internet Security key alsam ve etkinleştirdikten sonra kullanırken bana da eksik veri tabanı gönderir mi, yoksa tüm veri tabanı güncellemelerini alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Eksik güncelleme gelme gibi bir olay yok. Internette dolaşan şeyler trial yani deneme sürümü şeyler neredeyse tamamen. Sadece 30 günlük güncelleme almış oluyorsunuz sadece. Yani ömür boyu deneme keyi kullanarak devam edenler oluyor. Güncellemeden ziyade etik durumlar var.

Merhaba. Eksik güncelleme gelme gibi bir olay yok. Internette dolaşan şeyler trial yani deneme sürümü şeyler neredeyse tamamen. Sadece 30 günlük güncelleme almış oluyorsunuz sadece. Yani ömür boyu deneme keyi kullanarak devam edenler oluyor. Güncellemeden ziyade etik durumlar var.

Teşekkürler o zaman internetten 30 günlük deneme keyleri bulup ESET giren insanlarda tam veri tabanı güncellemesi alıyor o zaman değil mi?

Teşekkürler o zaman internetten 30 günlük deneme keyleri bulup ESET giren insanlarda tam veri tabanı güncellemesi alıyor o zaman değil mi?
Tekrar merhabalar, Kesinlikle alır. Veri tabanı ya hiç ulaşılmaz ya da ulaşılabilir olur. Aktifleştikten sonra kendiside yapar güncellemeyi zaten. Uzun zamandır bende eset deneme keylerinden kullanıyordum. 1 ay sonra tekrar bir key. Her ay bir tane key girerek çok uzun zaman geçirdim. Trial sürüm olmasının sebebi denemenizdir. Bu arada internete eset giveaway yazarsanız esetle ilgili hediye lisanslar promosyonlar vs ulaşabilirsiniz. Rica ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı