İnternette satılan içinde Windows yüklü olan Flash Bellekler alınır mı?

Cyrus99

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben ilk öncelikle bir FreeDOS dizüstü bilgisayar aldım. Fakat hiçbir şekilde Windows kuracak bir şeyim yok. Ne yakinlarda bir İnternet kafe. Nede USB'ye Windows atabileceğim bir bilgisayar. İnternette Çözüm ararken Hepsiburada Ve Trendyol gibi yerlerde Satılan İçinde Windows olan Ve Yanında Lisans Anahtarı ile gelen USB'ler gördüm. Sizce almak Mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uçuk fiyatlara satılmıyorsa ve bellek kaliteliyse mecbursanız alınabilir.
930 TL gibi bir fiyatı var yani 1000 TL ve 1500 arası gidip geliyor

Şu şekilde bir çözüm var yarar mı işinize bilmem;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bı ara arkadaşım denemişti kendisi kurulmuyordu hatırladığım kadarıyla unbootable gibi birseydi

Uçuk fiyatlara satılmıyorsa ve bellek kaliteliyse mecbursanız alınabilir.
https://www.hepsiburada.com/microso...inirsiz-p-HBCV00004TACHQ?magaza=Pera Bilişim&

Bu ürün var buldugum

930 TL gibi bir fiyatı var yani 1000 TL ve 1500 arası gidip geliyor

Hocam bı ara arkadaşım denemişti kendisi kurulmuyordu hatırladığım kadarıyla unbootable gibi birseydi

https://www.hepsiburada.com/microsoft-windows-11-pro-2025-lisans-flash-bellek-64-gb-free-dos-icin-windows-11-pro-kurulum-usb-si-windows-11-pro-format-usb-si-sinirsiz-p-HBCV00004TACHQ?magaza=Pera Bilişim&

Bu ürün var buldugum
Şuna 1k vereceğinize, şehir ne kadar uzak bilmiyorum size lakin 30dkdan fazla değildir diye tahmin ediyorum. Yürüyerek veya dolmuşa binerek gidip hem flash alırsınız hemde yükleyecek bir bilgisayar bulursunuz. En faz 200 tl tutar. Dijital lisans alırsınız sonra 50tlye fln olur biter.

930 TL gibi bir fiyatı var yani 1000 TL ve 1500 arası gidip geliyor.

Hocam bir ara arkadaşım denemişti kendisi kurulmuyordu hatırladığım kadarıyla unbootable gibi bir şeydi.

https://www.hepsiburada.com/microsoft-windows-11-pro-2025-lisans-flash-bellek-64-gb-free-dos-icin-windows-11-pro-kurulum-usb-si-windows-11-pro-format-usb-si-sinirsiz-p-HBCV00004TACHQ?magaza=Pera Bilişim&

Bu ürün var buldugum.

Amazon'da geçen gün 400 TL'ye görmüştüm. Oraya bir bakın.
Düzenleme:
Ürünü buldum eğer flash sahte değilse Kingston gibi gözüküyor ama yüksek ihtimal Çin malı işini görcek 64 GB bir flashdır.

Merhaba. Ben ilk öncelikle bir FreeDOS dizüstü bilgisayar aldım. Fakat hiçbir şekilde Windows kuracak bir şeyim yok. Ne yakinlarda bir İnternet kafe. Nede USB'ye Windows atabileceğim bir bilgisayar. İnternette Çözüm ararken Hepsiburada Ve Trendyol gibi yerlerde Satılan İçinde Windows olan Ve Yanında Lisans Anahtarı ile gelen USB'ler gördüm. Sizce almak Mantıklı mıdır?
Kırtasiyelerde bile bilgisayar var.

1- Ucuzundan 8 yada 16 gb flash bellek al koş internet kafeye.
2- Ventoy programını indir kendi sitesinden ve programı kullanarak usb belleği yapılandır.
3- Bellekte boş alan açılır. Kalsın öyle.
4- Windows 64 net sitesinden istediğin bir windows iso dosyasını indir.
5- İso dosyasına hiç bir şey yapmadan direkt kopyala bellekte açılan boş bölüme.
6- Koş eve koş koş koş :D

Bedava yapılabilecek seye 1K vermek saçmalık olur.
Etrafında PC olan yok mu?
8/16 GB flash bulamaz mısın?
UUP son guncelli veya Microsoft'tan ISO indirirsiniz, komsuda, arkadaslarında vs PC'den.
Key kısmına gelirsek free olarak 300 civarı Home Retail var şu an piyasada.
Pro oem/retail bakılır.
Yardımcı oluruz, key sorun degil.
Hiçbir şey yapamazsan bile bu konuda HWID var.
1K ya arkadasına kahve söyle, çocuk varsa ona bir şeyler alırsın.
Bu daha mantıklı vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı