İnternette satılan lisanslar güvenilir mi?

umutcanbulut

Decapat
Daha fazla  
Bu internette 40-50 liraya satılan Windows lisansları güvenilir midir?

Eğer öyleyse bir lisans satın alıp formatlayabilirsin bu arada, alanı çok duydum fakat bir sorun olduğunu yazan kimseye rastlamadım nedense.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ altta Windows'u etkinleştir yazıyorsa FreeDOS'tur.
Patladım buna.

Kimseden işletim sistemli bilgisayar almayın. Alırsanız da temiz kurulum gerçekleştirin tekrar.

Eğer ki 2. el aldıysan kullanan kişi Windows kurmuştur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar'dan PC alınca aldık. Kafamız rahat. Online alıp patlama riskine girmedik.

Bu internette 40-50 liraya satılan Windows lisansları güvenilir midir?

Eğer öyleyse bir lisans satın alıp formatlayabilirsin bu arada, alanı çok duydum fakat bir sorun olduğunu yazan kimseye rastlamadım nedense.

Hocam galiba lisans Key'lerden bahsediyorsunuz ben onlardan alıp etkinlestirdim bir şey olmadı.

Bunlar eski Windows 7 8 kodları, Microsoft hala kabul ettiği için hala geçerli. Bu yüzden ucuza satılıyor.

Ama hard reset atıp aynı kodu tekrar kullanamazsınız yine satın almanız lazım cüzdan yakacak fiyatı yok ve hard reset atmak zorunda kalacağınız durumda yok.

herkes alıp kullanıyor bu keyleri , çokta memnunlar ama ben yine de güvenmiyorum.

Ama hard reset atıp aynı kodu tekrar kullanamazsınız yine satın almanız lazım cüzdan yakacak fiyatı yok ve hard reset atmak zorunda kalacağınız durumda yok.

Hayır ben bir kere aldım, 20 defa formatlamışımdır, hala kod gitmedi Microsoft hesabımı girdiğimde otomatik etkinleştirilmiş olarak gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…