Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.518 Çözümler 11 25 Ağustos 2022 #11 5 TL'ye Retail lisans almıştım hâlâ da kullanıyorum
K3R1M Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #12 "Windows, Microsoft hesabınıza bağlı dijital bir dijital lisans ile etkinleştirildi " hocalarım bu ne oluyor?
"Windows, Microsoft hesabınıza bağlı dijital bir dijital lisans ile etkinleştirildi " hocalarım bu ne oluyor?
H HZero Hectopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #13 umutcanbulut dedi: Bu internette 40-50 liraya satılan Windows lisansları güvenilir midir? Eğer öyleyse bir lisans satın alıp formatlayabilirsin bu arada, alanı çok duydum fakat bir sorun olduğunu yazan kimseye rastlamadım nedense. Genişletmek için tıkla... Yıllardır kullanıyorum bir sıkınıtısı görmedim ama EPttAVM'den alma 2 yıl geçti ne key geldi ne para başka yerlerde 1 dk da gönderiyorlar.
umutcanbulut dedi: Bu internette 40-50 liraya satılan Windows lisansları güvenilir midir? Eğer öyleyse bir lisans satın alıp formatlayabilirsin bu arada, alanı çok duydum fakat bir sorun olduğunu yazan kimseye rastlamadım nedense. Genişletmek için tıkla... Yıllardır kullanıyorum bir sıkınıtısı görmedim ama EPttAVM'den alma 2 yıl geçti ne key geldi ne para başka yerlerde 1 dk da gönderiyorlar.
K3R1M Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #14 HZero dedi: Yıllardır kullanıyorum bir sıkınıtısı görmedim ama EPttAVM'den alma 2 yıl geçti ne key geldi ne para başka yerlerde 1 dk da gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Adamlar onlineda bile geç gönderiyor..
HZero dedi: Yıllardır kullanıyorum bir sıkınıtısı görmedim ama EPttAVM'den alma 2 yıl geçti ne key geldi ne para başka yerlerde 1 dk da gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Adamlar onlineda bile geç gönderiyor..
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.518 Çözümler 11 25 Ağustos 2022 #15 HZero dedi: Yıllardır kullanıyorum bir sıkınıtısı görmedim ama EPttAVM'den alma 2 yıl geçti ne key geldi ne para başka yerlerde 1 dk da gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben oradan aldım ama 10 dk içinde geldi key
HZero dedi: Yıllardır kullanıyorum bir sıkınıtısı görmedim ama EPttAVM'den alma 2 yıl geçti ne key geldi ne para başka yerlerde 1 dk da gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben oradan aldım ama 10 dk içinde geldi key
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.137 Makaleler 1 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #16 Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat. www.saglamlisans.com Ben bu siteden defalarca aldim ve aldirdim. Hic sorun cikmadi.
Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat. www.saglamlisans.com Ben bu siteden defalarca aldim ve aldirdim. Hic sorun cikmadi.
Emircan74i39 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #17 F4T1H dedi: Hayır ben bir kere aldım, 20 defa formatlamışımdır, hala kod gitmedi Microsoft hesabımı girdiğimde otomatik etkinleştirilmiş olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hard reset Windows dahil her şey silersen yeni kod alman gerekiyor başka sorunla karşılaşmadım ben zamanında 15TL'ye almıştım. Emircan74i39 dedi: Hocam hard reset Windows dahil her şey silersen yeni kod alman gerekiyor başka sorunla karşılaşmadım ben zamanında 15TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Ya da ben yanlış bir şey yaptım tekrar Windows kurmak istediğimde kodu kullandım geçersiz demişti yenisini almıştım.
F4T1H dedi: Hayır ben bir kere aldım, 20 defa formatlamışımdır, hala kod gitmedi Microsoft hesabımı girdiğimde otomatik etkinleştirilmiş olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hard reset Windows dahil her şey silersen yeni kod alman gerekiyor başka sorunla karşılaşmadım ben zamanında 15TL'ye almıştım. Emircan74i39 dedi: Hocam hard reset Windows dahil her şey silersen yeni kod alman gerekiyor başka sorunla karşılaşmadım ben zamanında 15TL'ye almıştım. Genişletmek için tıkla... Ya da ben yanlış bir şey yaptım tekrar Windows kurmak istediğimde kodu kullandım geçersiz demişti yenisini almıştım.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.322 Çözümler 63 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 25 Ağustos 2022 #18 Emircan74i39 dedi: Hocam hard reset Windows dahil her şey silersen yeni kod alman gerekiyor başka sorunla karşılaşmadım ben zamanında 15TL'ye almıştım. Ya da ben yanlış bir şey yaptım tekrar Windows kurmak istediğimde kodu kullandım geçersiz demişti yenisini almıştım. Genişletmek için tıkla... ISO kurulumunda kodu girmemelisin, hem kurulum sonrası Microsoft hesabını girersen kod ölümsüz oluyor.
Emircan74i39 dedi: Hocam hard reset Windows dahil her şey silersen yeni kod alman gerekiyor başka sorunla karşılaşmadım ben zamanında 15TL'ye almıştım. Ya da ben yanlış bir şey yaptım tekrar Windows kurmak istediğimde kodu kullandım geçersiz demişti yenisini almıştım. Genişletmek için tıkla... ISO kurulumunda kodu girmemelisin, hem kurulum sonrası Microsoft hesabını girersen kod ölümsüz oluyor.
Emircan74i39 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #19 F4T1H dedi: ISO kurulumunda kodu girmemelisin, hem kurulum sonrası Microsoft hesabını girersen kod ölümsüz oluyor. Genişletmek için tıkla... Cok geç öğrendim...
F4T1H dedi: ISO kurulumunda kodu girmemelisin, hem kurulum sonrası Microsoft hesabını girersen kod ölümsüz oluyor. Genişletmek için tıkla... Cok geç öğrendim...