İnternette sevdiğiniz platformlar

Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
Bilgisayar ve internette sizi mutlu eden, zevk veren şeyler nelerdir ve neden? Daha detaylı şekilde söylerseniz daha iyi olur.
İçerik üreticilerde söyleyebilirsiniz. (Mesela TikTok'tan hankgreen)

Reddit: Hem İngilizce olması hem her konuda birşeylerin olması güzel.

TikTok: Türkçe içerikler berbat.
  • 1) Yabancı içeriklerde bilgi öğrenebiliyorum. Mesela bilgisayar, Minecraft, filmler hakkında kısaca faydalı bilgiler.
  • 2) Yeni müzikler keşfediyorum.
  • 3) Dünyanın her yerinden insanların neler yaptığını görebiliyorum. Mesela katana yapan bir usta da oluyor tarladaki meyvelere bakan da oluyor.
  • 4) Cidden komik içerikler çıkabiliyor nadiren.
  • 5) İngilizce konuşan insanların sohbetleri hoşuma gidiyor.

YouTube: Direkt bir şeyi araştırsanız bir şeyler öğrenebiliyorsunuz. YouTube'un tavsiye sistemi kötü.
Normalde anlamadığım şeyleri öğreten YouTuber'lar oluyor.(Sadece İngilizce'de)
Müzik dinlenebiliyor. Oyun öğrenilebiliyor.

Not: TikTok'u YouTube'dan daha çok seviyorum. Hem kalite olarak hem yazılımsal olarak. İçerikleri kaydırarak izlemesi bile güzel.

Instagram nadiran güzel. Eskiden Reddit gibi kullanıyorum ama Reddit'i keşfedince bıraktım.
Facebook çok eskiden sadece oyun için kullanırdım.
Technopat: Sorular ve sorunlarım var. Belki sohbet edecek kişi çıkar. Belki yeni bir şeyler öğrenirim.
LinkedIn: Mecburiyetten açtım. Birileri açıklasa güzel olur. Ne işe yarar falan. Pek bir faydasını görmedim.
Twitter: Pek kullanmadım. Hesabım var.

Not 2: Özenli bir biçimde yazın lütfen. Sadece ne, sevdiğinizi ve neden sevdiğinizi yazın. Veya kimi sevdiğinizi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat: Zaman geçiyor ve insanlara yardımcı oluyorum.

YouTube: Ders videoları ve daha çok remix/nightcore/slowed müzikler dinlemek için kullanıyorum. Arada bir Luser, Burak Oyunda, Adal falan izlerim.

Pinterest: Sadece wallpaper bakmaya giriyorum.

TikTok: Zaman geçirmek için kullanıyorum, genel olarak Steam PUBG, Apex tarzı oyun içeriklerini seviyorum.

Kullandığınm platformlar bunlar sadece.

Reddit: Aradığım fakat bulamadığım şeyin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O bakımdan çok geniş bir platform.

Youtube: Genelde vakit geçirmek için girdiğim, aynı zamanda akademik içerikler için de kullandığım bir platform.

Instagram: Pek sevmem. Genelde aklıma gelen eski arkadaşlarımla tekrar iletişime geçmek için kullanıyorum.

LinkedIn: Genelde akademik araştırmaların gelişimini takip ettiğim ve iş başvuruları için kullandığım platform.

GitHub: Kendi yazdığım kodların tüm versiyonlarını saklamak için kullandığım bir platform. Aynı zamanda ilgimi çeken açık kaynak kodlu projelerin gelişimini de takip edebiliyorum.

Technopat Sosyal: Daha çok konu okuyup vakit geçirdiğim bir platform. Bir çok sorunuma da çözümleri burada bulabiliyorum.

TVTime: İzlediğim dizi ve filmler hakkında insanların yorumlarına baktığım ve bölüm takibi yaptığım bir platform.

7 senedir tek bir Google hesabı kullandığım için Google artık beni benden daha iyi tanıyor.
Yıllardır youtube kullanmama rağmen reklamlar berbat. Mesela sürekli trenyol hepsiburada gibi reklamlar görüyorum. Google benim hakkımda herşeyi öğrenmesini isterdim sırf reklamlar doğru düzgün olsun diye. Nefret ediyorum bu reklamlardan. Defalarca aynı şey.

Technopat ta ise hem önemsiz kurallar yüzüne gereksiz yerine ban yiyorum. Hem gereksiz yere konuya cevap yazanlar oluyor.

Tiktokta ise türklerin hepsi. Bir tane bile düzgün içerik üreten yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…