Bilgisayar ve internette sizi mutlu eden, zevk veren şeyler nelerdir ve neden? Daha detaylı şekilde söylerseniz daha iyi olur.
İçerik üreticilerde söyleyebilirsiniz. (mesela TikTok'tan hankgreen)
Reddit: Hem İngilizce olması hem her konuda birşeylerin olması güzel.
TikTok: Türkçe içerikler berbat.
- 1) yabancı içeriklerde bilgi öğrenebiliyorum. Mesela bilgisayar, Minecraft, filmler hakkında kısaca faydalı bilgiler.
- 2) yeni müzikler keşfediyorum.
- 3) dünyanın her yerinden insanların neler yaptığını görebiliyorum. Mesela katana yapan bir usta da oluyor tarladaki meyvelere bakan da oluyor.
- 4) cidden komik içerikler çıkabiliyor nadiren.
- 5) İngilizce konuşan insanların sohbetleri hoşuma gidiyor.
YouTube: Direkt bir şeyi araştırsanız bir şeyler öğrenebiliyorsunuz. YouTube'un tavsiye sistemi kötü.
Normalde anlamadığım şeyleri öğreten YouTuber'lar oluyor.(sadece İngilizce'de)
Müzik dinlenebiliyor. Oyun öğrenilebiliyor.
Not: TikTok'u YouTube'dan daha çok seviyorum. Hem kalite olarak hem yazılımsal olarak. İçerikleri kaydırarak izlemesi bile güzel.
Instagram nadiran güzel. Eskiden Reddit gibi kullanıyorum ama Reddit'i keşfedince bıraktım.
Facebook çok eskiden sadece oyun için kullanırdım.
Technopat: Sorular ve sorunlarım var. Belki sohbet edecek kişi çıkar. Belki yeni bir şeyler öğrenirim.
LinkedIn: Mecburiyetten açtım. Birileri açıklasa güzel olur. Ne işe yarar falan. Pek bir faydasını görmedim.
Twitter: Pek kullanmadım. Hesabım var.
Not 2: Özenli bir biçimde yazın lütfen. Sadece ne, sevdiğinizi ve neden sevdiğinizi yazın. Veya kimi sevdiğinizi.