İnternette siteye şifre koymak

Emirefetheh

Hectopat
Merhaba, bilgisayardan internet sitelerine şifre nasıl koyulur, hangi program lazım bilen var mı? Telefonum yok ve Instagram'a bilgisayardan giriyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Öyle bir şey olduğunu pek zannetmiyorum. Neden istiyorsunuz?
Merhaba, bilgisayardan internet sitelerine şifre nasıl koyulur, hangi program lazım bilen var mı? Telefonum yok ve Instagram'a bilgisayardan giriyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Daha önce bende bakmıştım ama bir sonuç elde edemedim.

Vay be bunu hiç düşünememiştim zaten, aydınlandım. O uğraştırıyor kanka direkt siteye girerken hızlıca bir şifre yazıp girsem daha iyi. Mail'i yazacağımda, şifreyi yazacağımda çok uğraştırıyor. Ayrıca sadece Instagram'a koymayacağım şifreyi.

Vay be bunu hiç düşünememiştim zaten, aydınlandım. O uğraştırıyor kanka direkt siteye girerken hızlıca bir şifre yazıp girsem daha iyi. Mail'i yazacağımda, şifreyi yazacağımda çok uğraştırıyor. Ayrıca sadece Instagram'a koymayacağım şifreyi.

Kanka bence yok belki bazı yazılımlar falan olabilir ama onlar bizi aşabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı