İnternette verilerimin sızdığını nasıl anlarım?

Şifrelerinize dikkat edebilirsiniz 2 faktörlü kimlik doğrulamasız hesabınız olmasın onu da kırmak mümkün fakat çok zor dikkat etmeniz gerek başka bir şey elinizden gelmez düzgün bilindik bir şifre yöneticisi kullansanız daha rahat olur hatta.

Oyun, e-pin tarzı siteler, A101, Migros, tonguç ve benzeri verilerde çalındı hocam düşünemeyeceğiniz kadar veriler sızdırıldı ücretsiz de verilmekte maalesef. Valorant, Riot gibi hesaplar bile sızdırıldı maçta olan adamın hesabını bile ele geçirebiliyorsunuz aklınıza bile gelmeyecek kadar sıkıntıda sızdırılma işi bilen biri olarak söylüyorum. Maalesef...

Hocam A101, Migros, vs. Bunların verilerinin çalındığı hangi kaynakta yazıyor internetten aratınca bulamadım. Ben Discord'un yasaklanma sebebini içeride dönen zorbalık, istismar, sanal mafyalık olduğunu duydum.(çok Discord kullanan biri değilim)

Hocam A101, Migros, vs. bunların verilerinin çalındığı hangi kaynakta yazıyor internetten aratınca bulamadım. Ben Discord'un yasaklanma sebebini içeride dönen zorbalık, istismar, sanal mafyalık olduğunu duydum.(çok Discord kullanan biri değilim)

Dostum burada çok açık konuşamam ama biliyorum bu gözler şahit oldu yani çalınan çalınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı