İnternetteki korsan Windows 10 anahtarları ile KMSpico'nun farkı ne?

KMSpico virüslüdür
Ve çoğunda virüs vardır.
KMSpico'yu yapımcısının paylaştığı MDL Forum harici bir warez/torrent sitesinden indirirseniz tabii ki virüslü. ''Çoğunda virüs vardır'' demeniz de zaten bundan kaynaklanıyor. Aktivatörler her yerden indirilmemesi gereken yazılımlardır.
KMSpico kullandınız mı veya sağ altta etkinleştir yazmakta mıdır?
Windows 10'u lisans almadan da yasal bir şekilde kullanabiliyoruz. Tek fark kişiselleştirme ayarlarını yapamıyor olmamız ve eksik güncelleme almamız. Windows'u etkinleştir yazısının olmaması ''Erişim Kolaylığı'' seçeneklerinden masaüstü duvar kağıdının devre dışı bırakılmış olması veya herhangi bir bug oluşmuş olması olabilir.

Lisanssız kullanırken sistemin saatte bir ya da düzenli olarak kapanma durumu da olmadığından, 20-30 TL'lik OEM denilen lisanslar yerine böyle kullanmak bence en mantıklısı.
 
Ben o ucuz keylerden alıp kullanıyorum, yaklaşık 1 sene oldu. Kişisel kullanım için sorun yaratmayan durumlar bunlar. Nedenini bir gün uzun uzadıya konuşabiliriz. KMSpico, MS Toolkit gibi yazılımlar bilgisayarınızı kullanabilir, şifrelerinize, fotoğraflarınıza, kameranıza erişebilir. Çoğunun içinde KeyLogger gibi şeyler de mevcut. Bilgisayarınıza kurarken tam yetki veriyorsunuz ve bu ileride sorun yaratan bir durum da oluyor haliyle. Unutmayın, bir ürün ücretsizse, ürün sizsiniz.
 

Geri
Yukarı