İnternetteki Windows 10 anahtarları güvenilir midir?

• Konuyu başlatan Bestty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.447

Bestty

Megapat
Yer
Tardis
Daha fazla  
Merhabalar. Pro ve Home arasında kaldım. Home seçtim çünkü Pro gereksiz RAM yiyecek gibi. Alıp kullandığınız veya işte arkadaşım kullandı, %100 memnun dediğiniz sorunsuz satıcı linki atarsanız sevinirim. Herkes tavsiye ediyor ama çıkıp kullanıyorum 3 senedir falan diyen yok.

Son düzenleme:
Daha yeni sistem topladım, 30 liraya yazilimbudur.com’dan Windows 10 Pro Key’i aldım. 5-10 dakikada yolladılar bir sıkıntı çıkmadı. Eski laptopuma da 4 yıl önce internetten almıştım hiçbir sorun yaşamadım, düzgün satıcı bulduktan sonra asla problem yaşamazsınız.

Çevrene sorarak 20 30 liraya, risk budur diyerek bedava sahip olabilirsin. sorun yok şu Türkiye'de 50 milyon bilgisayar varsa 40 milyonu zaten googlede direk kopyala yapıştır kullanıyor. Benim kanaatimce bişe olacağını zannetmiyorum.

Merhabalar. Pro ve Home arasında kaldım. Home seçtim çünkü Pro gereksiz RAM yiyecek gibi. Alıp kullandığınız veya işte arkadaşım kullandı, %100 memnun dediğiniz sorunsuz satıcı linki atarsanız sevinirim. Herkes tavsiye ediyor ama çıkıp kullanıyorum 3 senedir falan diyen yok.
Lazım bana sitesinden alma retail veya oem key vermiyorlar ayrıca enterprise key verdi

Bence ucuz key almaktansa korsan kullanmak daha iyi. O keyler çalınmış kredi kartlarıyla alınmış olabilir.

Bence ucuz Key almaktansa korsan kullanmak daha iyi. O Key'ler çalınmış kredi kartlarıyla alınmış olabilir.

Uzun süre kullananlar sorun yok diyor. Kafama yattı iyice. Onların ucuz olmasının dolu sebepleri var ama dediğiniz biraz garip çünkü bir kredi kartında 50.000TL olsa 50 Key eder 30'dan satmazlar bence.
Korsan Windows 7 kullanyorum. Bıktım hep hatalar, SSD ile uyumsuz çalışmalar, 3.0 portu desteklememeler...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı