İnternetten 24GN650-B monitör alınır mı?

Erdo2525

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Beylikdüzü
Daha fazla  
Herkese Merhabalar! 1700TL gibi bir bütçem var ve LG 24GN600-B monitör almayı düşünüyordum fakat dün açılan bir konuda aynı monitörün pivot olan halinin (LG 24GN650-B)
"Neredeyse" aynı fiyatta olduğunu gördüm. İnternetten alacağım için pek güvenemiyorum. Ya ölü piksel çıkarsa ya başına bir şey gelirse diye. Daha önce internetten bir sürü şey aldım fakat monitör işine güvenemiyorum nedense. Ölü piksel çıkarsa nasıl iade ediyorum? Bunları kısaca anlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG 24GN650-B modelini aldım gayet memnunum hiç düşünmeden alabilirsin renk konusunda çok iyi rekabetçi oyunlar oynuyorsun GtG 1 ms monitör.

Amazon'dan al azıcık pahalı ama her türlü iade kabul ediyorlar.

Katılıyorum içim rahat olsun dersen Amazon'dan al ama ben LG 24GN650-B'i Hepsiburada'dan aldığımda 3 ölü piksel çıktı iade ettim hemen kabul ettiler sonra yenisini aldım, birazda satıcıya bağlı.

Teşekkürler! Bu iade işlemi tam olarak nasıl işliyor adım adım anlatır mısınız? Daha sonrasında zorluk çekmek istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı