İnternetten alınan hesap geri kurtarıldı

Sekomenn

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Game satış'tan hesap aldım, daha önce bir kere e-posta değiştirilmeye çalışıldı ama engelledim. Hesap güvende düşündüm ve bugün çalındı ve daha kötüsü telefonum sıfırlandı. Şimdi dava işleri falan filan bana yardımcı olun dostlar. Akıl verin, uygun bir yol izleyerek gideyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcıyla konuş hesabı geri vermezsen (veya parayı) yasal yollara başvurcağını söyle vermediği durumda siteye yaz ve yasal yollara başvur paranı al.

Mail değiştirip çift doğrulamayı açınca çalması imkansız olması lazım, nasıl çalabildi?

Rakam cüzi ise satış olduğuna dair delilleri oyuna ticket at ki banlasınlar hesabı. Gerçi telefonum sıfırlandı demişsin o nasıl oldu onu da anlamadım sanki sihirli bir değnek sen hiçbir şey yapama diye devreye girmiş.

Rakam yüksek ise dava açsan bile sonucu çıkana kadar paran pul olur.

Mail değiştirip çift doğrulamayı açınca çalması imkansız olması lazım, nasıl çalabildi?

Rakam cüzi ise satış olduğuna dair delilleri oyuna ticket at ki banlasınlar hesabı. Gerçi telefonum sıfırlandı demişsin o nasıl oldu onu da anlamadım sanki sihirli bir değnek sen hiçbir şey yapama diye devreye girmiş.

Rakam yüksek ise dava açsan bile sonucu çıkana kadar paran pul olur.
Hocam teşekkür ederim hocam nasıl oldu bilmiyorum öncelikle telefon ise bir arkadaşım e-postdan sıfırlandı dedi ama elimde kanıtlar var kanıt var adamın numarasını buldum ve adamın numarası hesaba bağlı şuan adam hala inkar ediyor ben çalmadım diye site pek umrunda değil dava et diyorlar e-posta şifre değiştiği andan beri kayıtlar da var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı