İnternetten alınan laptopun garantisi 2 ay önceden başlamış görünüyor

mamibey

Hectopat
HP Victus 16 D-1011NT adlı laptopu hepsiburadan üzerinden aldım arkadaşlar, garantisini sorguladığımda 2 ay önceden mi başlamış gözüküyor acaba teşhir ürün mü, nasıl anlarım?

Aynı durumu daha önce bir akıllı telefonda yaşadım. Cihaz, daha önce başkası tarafından satın alınmış ve iadesi de bana gönderilmişti. Sana da aynısı yapılmış olabilir. İade et.

HP Victus 16 D-1011NT adlı laptopu hepsiburadan üzerinden aldım arkadaşlar, garantisini sorguladığımda 2 ay önceden mi başlamış gözüküyor acaba teşhir ürün mü, nasıl anlarım?

Ürün distiribitörden çıktığı zamandan itibaren garanti sayılmış olabilir. Veya iade ürünü olabilir. Ama sizin elinizdeki faturaya göre garantisi işler. Mağdur olmazsın.

Hocam firmaya girerken bu hata yapılabiliyor direkt olarak çözümü:

Ürünün seri numarasını not alın ve teknik destek hattını arayın.

Ürünün fatura tarihinin ve garanti başlangıcının farklı olduğunu belirtin.

Sizden faturayı talep edeceklerdir, gönderin.

Destek ekibi bilgiyi yurtdışına iletiyor yurt dışı garanti güncellemesi yapıyor.

Bu işlemi isterseniz son 2 ay kalada yapabilirsiniz.

Düzeltmenin tek yolu budur. İsterseniz yarın aradıktan sonra isterseniz şimdiden çözüm verebilirsiniz.

Hocam firmaya girerken bu hata yapılabiliyor direkt olarak çözümü:

Ürünün seri numarasını not alın ve teknik destek hattını arayın.

Ürünün fatura tarihinin ve garanti başlangıcının farklı olduğunu belirtin.

Sizden faturayı talep edeceklerdir, gönderin.

Destek ekibi bilgiyi yurt dışına iletiyor yurt dışı garanti güncellemesi yapıyor.

Bu işlemi isterseniz son 2 ay kalada yapabilirsiniz.

Düzeltmenin tek yolu budur. İsterseniz yarın aradıktan sonra isterseniz şimdiden çözüm verebilirsiniz.

Son 2 ay kala yapsam daha mantıklı o zaman, emin misiniz hocam?

Ürün distiribitörden çıktığı zamandan itibaren garanti sayılmış olabilir. Veya iade ürünü olabilir. Ama sizin elinizdeki faturaya göre garantisi işler. Mağdur olmazsın.

İade ürün olup olmadığını müşteri hizmetlerinden öğrenme ihtimalim var mı?

Son 2 ay kala yapsam daha mantıklı o zaman, emin misiniz hocam?

İade ürün olup olmadığını müşteri hizmetlerinden öğrenme ihtimalim var mı?

Hocam eminim, ürünün garantisi fatura başlangıç tarihiniz. İade ürün derken teşhir olamaz, ürünün faturası kesilmiştir ve fatura kesildikten sonra iade edilmiştir ki bu da imkansız diye biliyorum. Birkaç yasa çıkmıştı bunun hakkında.

En rahat yolu yarın arayın, dediklerimi yapın.
2 hafta sonra bakın fatura tarihiniz ile eşleşir oluyor.

Hocam eminim, ürünün garantisi fatura başlangıç tarihiniz. İade ürün derken teşhir olamaz, ürünün faturası kesilmiştir ve fatura kesildikten sonra iade edilmiştir ki bu da imkansız diye biliyorum. Birkaç yasa çıkmıştı bunun hakkında.

En rahat yolu yarın arayın, dediklerimi yapın.
2 hafta sonra bakın fatura tarihiniz ile eşleşir oluyor.

Tamamdır hocam çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı