İnternetten alınan modem geri iade edilebilir mi?

mburaktekin

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Banayeni.com'dan Keenetic Extra DSL aldım outlet olarak. Satıcıyı bildiğim ve daha önce 2 ürün aldığımdan ürünün sağlam geleceğine inanıyorum. Yalnız modemin işleyişi hakkında kafamda soru işaretleri var. Beklediğim performansı göstermezse iade edebilir miyim?

Banayeni.com'dan Keenetic Extra DSL aldım outlet olarak. Satıcıyı bildiğim ve daha önce 2 ürün aldığımdan ürünün sağlam geleceğine inanıyorum. Yalnız modemin işleyişi hakkında kafamda soru işaretleri var. Beklediğim performansı göstermezse iade edebilir miyim?
İade koşullarına göre değişir.

Ürünü ne zamana kadar iade edebilirim?​

Ürünü, adresine teslim edildikten sonra 48 saat içerisinde iade edebilir; takip eden 12 gün
içerisinde (ürün adresine teslim edildikten sonra toplam 14 gün içerisinde) cayma hakkını
kullanabilirsin.

O modemle beklediğin performansı almaman soz kosunu değil. Yeterki ayarlarını dogru yap. Keenetik çağrı sayfası var ordan yazarak herturlu bilgidide yardım alabilirsin. çok ilgililer

O modemle beklediğin performansı almaman soz kosunu değil. Yeterki ayarlarını dogru yap. Keenetik çağrı sayfası var ordan yazarak herturlu bilgidide yardım alabilirsin. Cok ilgililer.
Sorun modemden mi ondan da emin degilim fakat en zaman TT'yi arasam hat degerleriniz normal diyorlar. Modem de 7.5 yillik Zyxel VMG3312-B10B olunca sorunu onda ariyorum. Ethernette de sorun yok aslinda ama mobil cihazlarda bir yavaslik soz konusu. 5 GHz'in cozmesini umuyorum. Endisem de bundan kaynakli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı