İnternetten alınan sistemi evde kendim birleştirebilir miyim?

Yapabilirsiniz hocam, o kadar da zorlayıcı değil. İşe ilk anakarttan başlamayı ve işlemciyi takınca termal macun sürmeyi unutmayın.

PSU kablo bağlantılarını yapmak sanıldığı kadar zor bir iş değil. Kendinize güveniyorsanız ve az da olsa bilginiz varsa neden olmasın? Youtube üzerinden Technopat'ın sistem toplama videolarını izleyebilirsiniz, en azından fikriniz olur, uğraşmak istiyorsanız siz yapın hocam, benim için çok keyifli bir aktivitedir sistem toplamak. Şahsen ben başka birisine sistemimi toplattırmazdım, ama yine de risk almak istemiyorsanız bu konuda uzman bir kişiye danışıp parçaları ona toplattırabilirsiniz.

Yapabilirsiniz hocam, o kadar da zorlayıcı değil. İşe ilk anakarttan başlamayı ve işlemciyi takınca termal macun sürmeyi unutmayın.
Aldığım cpu faninin uzerine yapiskan bir sekilde gelmiyor mu termal macun?
Ben de yok da ondan sordum.

Aldığım CPU fanının üzerine yapışkan bir şekilde gelmiyor mu termal macun?
Ben de yok da ondan sordum.
Kutu açılımı videosuna baktım kutu içinde şırınga ile termal macun çıkıyor, sizin sürmeniz gerekli.
Zamanında (10 sene önce) işlemci aldığımızda üstünde macun yoktu diye hatırlıyorum. 8 yıl sonra falan sürdük macun.
Yanlış hatırlıyor olabilirsiniz, çünkü termal macunsuz işlemci aşırı sıcak çalışacaktır hatta sıcaktan sistemi kapatabilir.

Kutu açılımı videosuna baktım kutu içinde şırınga ile termal macun çıkıyor, sizin sürmeniz gerekli.

Yanlış hatırlıyor olabilirsiniz, çünkü termal macunsuz işlemci aşırı sıcak çalışacaktır hatta sıcaktan sistemi kapatabilir.
Evet kapatıyordu, macun sürünce düzeldi. 8 yıl iyi dayanmış macunsuz. Güzel başarı.

Hocam eski topladığım sistemi video ve kullanma kılavuzu inceleyerek kendim sıkıntısız şekilde toplamıştım zor gibi gözüküyor ama topladıktan sonra basitmiş diyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı