Hocam sizi yakalamışken sorayım, iki aydan fazla süredir savunması istendi olarak kaldı. Yapmam gereken bir şey var mı?İlgili mevduat gereği derler ancak ilgili mevduattan haberleri bile olmaz o maili atanlarınAslında senden benden iyi bilirler ancak müşterinin koşulsuz şartsız deneme imkanını elinden almak için algı yaratırlar.
Almış olduğun televizyonu kutusundan çıkarıp kullanabilir, beğenmeme durumunda ise kimseye hesap sormadan iade edebilirsin. Buradaki tek detay; mümkün mertebe ürüne veya kutu içeriğine hiçbir zarar vermemek, kutu içeriğini eksiksiz ve size geldiği şekilde teslim etmektir.
İnternetten aldığın ürün 14 gün içerisinde, senden kaynaklanmayan bir sebepten ötürü bozulursa bile iade hakkın geçerlidir. Bu daha hiçbir şey, HDD'nin poşetini açarsanız iadesi bozulur diyen firmalar da olduHepsinden çatır çatır iademi aldım.
Yalnızca THH aracılığı ile şikayet oluşturmanız gerekecek, 2 ay içerisinde sonuçlanıyor bu tip basit vakalar. Sen yalnızca ürüne en ufak zarar vermemeye gayret et. Ben telefon aldığımda çalıştığından emin olmadan ekran ambalajını bile sökmem. Söktüğüm ekran ambalajını da saklarım, iade için geri gönderecek olursak yerine takayım diye. Olay tamamen ürünü kusursuz şekilde geri yollamakta yatıyor. Zaten bir televizyonu anlaman maxsimum 1 gün sürer, ilk gün memnun kalıp kalmadığın meydana çıkar.
Bilgilendirme için teşekkürler. İlk defa böyle bir mail aldım ve şaşırdım. Kullanmasa da insan haklarını bilmek istiyorİlgili mevduat gereği derler ancak ilgili mevduattan haberleri bile olmaz o maili atanlarınAslında senden benden iyi bilirler ancak müşterinin koşulsuz şartsız deneme imkanını elinden almak için algı yaratırlar.
Almış olduğun televizyonu kutusundan çıkarıp kullanabilir, beğenmeme durumunda ise kimseye hesap sormadan iade edebilirsin. Buradaki tek detay; mümkün mertebe ürüne veya kutu içeriğine hiçbir zarar vermemek, kutu içeriğini eksiksiz ve size geldiği şekilde teslim etmektir.
İnternetten aldığın ürün 14 gün içerisinde, senden kaynaklanmayan bir sebepten ötürü bozulursa bile iade hakkın geçerlidir. Bu daha hiçbir şey, HDD'nin poşetini açarsanız iadesi bozulur diyen firmalar da olduHepsinden çatır çatır iademi aldım.
Yalnızca THH aracılığı ile şikayet oluşturmanız gerekecek, 2 ay içerisinde sonuçlanıyor bu tip basit vakalar. Sen yalnızca ürüne en ufak zarar vermemeye gayret et. Ben telefon aldığımda çalıştığından emin olmadan ekran ambalajını bile sökmem. Söktüğüm ekran ambalajını da saklarım, iade için geri gönderecek olursak yerine takayım diye. Olay tamamen ürünü kusursuz şekilde geri yollamakta yatıyor. Zaten bir televizyonu anlaman maxsimum 1 gün sürer, ilk gün memnun kalıp kalmadığın meydana çıkar.
Ben bir müşteri olarak evde oturduğum yerden TV siparişi verip bu kötüymüş iade edeyim demem şahsen. O zaman oturalım evde bir gün Samsung gelsin haftaya LG gelsin, Sony gelsin deneyelim sıra sıra.İlgili mevduat gereği derler ancak ilgili mevduattan haberleri bile olmaz o maili atanlarınAslında senden benden iyi bilirler ancak müşterinin koşulsuz şartsız deneme imkanını elinden almak için algı yaratırlar.
Aynı durum bendede var 1 aydır savunması bekleniyorda kaldı.Hocam sizi yakalamışken sorayım, iki aydan fazla süredir savunması istendi olarak kaldı. Yapmam gereken bir şey var mı?
Eki Görüntüle 429303