İnternetten alınan Windows 10 dijital lisans nasıl etkinleştirilir?

19slh03

Hectopat
Daha fazla  
Technopat Sosyal'de baktığımda Windows 10'u ''.bat" ile etkinleştirmek yerine 15-20 liraya internette satılan kodlardan almanın daha mantıklı olduğu yazılmıştı. Ben de öyle yaptım. Pttavm.com'dan aldım.
Bana mail aracılığı ile kod atıldı ve aynı mailde şunlar da yazıyordu güvenemedim size sorayım dedim.

"Lisansınızı girdikten sonra etkinleştirme ekranında telefonla
Etkinleştirme seçeneği çıkar. O seçeneğe tıklayıp ülke seçtikten sonra
Yükleme kimliği altındaki 9 bölümlü sayıların bulunduğu ekrandaki
Numaraları hatasız ve sırası bozulmayacak şekilde numaraları WhatsApp üzerinden göndermeniz aktivasyon işleminiz için yeterli. Attığınız numaraların bize ulaşmasına müteakip 3 dakika içerisinde lisansınızın etkinleştirme
İşlemi yapmaktayız."

Bahsettiği ekrana geldim numaraların ekran görüntüsü var. Atarsam sıkıntı yaşar mıyım? Son düzlükteyim, değerli yardımlarınızı bekliyorum.

Ben hiç güvenemedim. Bence para iadesi alın ve şu siteden düzgün bir key satın alın. Öyle garip aktivasyon şeylerine bulaşmayın.

Ben hiç güvenemedim. Bence para iadesi alın ve şu siteden düzgün bir key satın alın. Öyle garip aktivasyon şeylerine bulaşmayın.

Peki şu nasıldır? Retail key. Yorumlar fena değil.

Bir ay önce buradan 10TL'ye W11 Pro aldım. Kodu girdikten sonra dediğiniz gibi numaralar çıktı ve Whatsapp üzerinden yolladım ve 1-2 dakika içerisinde aktivasyon kodu yolladılar halloldu.

Bir ay önce buradan 10TL'ye W11 Pro aldım. Kodu girdikten sonra dediğiniz gibi numaralar çıktı ve Whatsapp üzerinden yolladım ve 1-2 dakika içerisinde aktivasyon kodu yolladılar halloldu.
Güvenlik açısından ya da işlevsellik açısından bilgisayarınızda herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı