Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2017 #11 Semih Demir dedi: Kullanıcı adınız ne anlama geliyor merak ettim. Çeviremedim de. Genişletmek için tıkla... "Beyaz yaprak" anlamına geliyormuş. Tabii Google doğru çevirdiyse...
Semih Demir dedi: Kullanıcı adınız ne anlama geliyor merak ettim. Çeviremedim de. Genişletmek için tıkla... "Beyaz yaprak" anlamına geliyormuş. Tabii Google doğru çevirdiyse...
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #12 Semih Demir dedi: Kullanıcı adınız ne anlama geliyor merak ettim çeviremedim de. Genişletmek için tıkla... Beyaz gül anlamına geliyor. En sevdiğim ve beğendiğim bir çiçek türü.
Semih Demir dedi: Kullanıcı adınız ne anlama geliyor merak ettim çeviremedim de. Genişletmek için tıkla... Beyaz gül anlamına geliyor. En sevdiğim ve beğendiğim bir çiçek türü.
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 798 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2017 #13 λευκότριαντάφυλλο dedi: Beyaz gül anlamına geliyor. En sevdiğim ve beğendiğim bir çiçek türü. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş.
λευκότριαντάφυλλο dedi: Beyaz gül anlamına geliyor. En sevdiğim ve beğendiğim bir çiçek türü. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş.