Logo yapabilirsin.Çok az miktar ihtiyacım var 5 TL gibi bir şey nereden kazanabilirim? Oyun da olur. Ve sanırım konuyu yanlış yere açtım nereye açılacagını bilmiyorum özür dilerim.
Cs de yeni kasa gelmesini bekle gelince düşür. 10 liraya satÇok az miktar ihtiyacım var 5 TL gibi bir şey nereden kazanabilirim? Oyun da olur. Ve sanırım konuyu yanlış yere açtım nereye açılacagını bilmiyorum özür dilerim.
Eyvallah çok teşekkür ederim ama gerek yok oyuna harcayacağım acil ihtiyacım değil teşekkürler.İban at yollayayım kardeş eğer gerçekten ihtiyacın varsa yardımcı olurum yani. İnsanlık ölmedi.
Mantıklı , tanesini kaça satabilirim ve müşteriyi nerden bulacağım ?Logo yapabilirsin.
Hydra Artz'dan 2-3 video izle oradan tasarım yap sonra 1-2 oynama yap sat 5-10 ₺ ye.Eyvallah çok teşekkür ederim ama gerek yok oyuna harcayacağım acil ihtiyacım değil teşekkürler.
Hangi oyunlardan kazanılabilir para ? Cs iniyor şu an.
Hemen gidiyorum. Zaten koronayım full evdeyim oyun alcam bari böyle geçsin vaktimHydra Artz'dan 2-3 video izle oradan tasarım yap sonra 1-2 oynama yap sat 5-10 ₺ ye.
koronayım
Eyvallah çok teşekkür ederim ama gerek yok oyuna harcayacağım acil ihtiyacım değil teşekkürler.
Hangi oyunlardan kazanılabilir para? CS iniyor şu an.
Mantıklı, tanesini kaça satabilirim ve müşteriyi nereden bulacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.