Açıksası ben de yapmadım ve çok bir bilgim yok. Eğer oradan alman şart değilse gamegaraj ve gaminggene yönelmeni isterim. İkisi de güvenilir siteler. İstanbulda isen direk showroomlarına gidip de alabilirsin
Oyuncu bilgisayarları, hazır sistemler, gaming monitörler, gaming klavye, gaming mouse gibi oyuncu ürünleri zengin çeşit ve uygun fiyatlarla Gaming.Gen.TR’de
Açıksası ben de yapmadım ve çok bir bilgim yok. Eğer oradan alman şart değilse gamegaraj ve gaminggene yönelmeni isterim. İkisi de güvenilir siteler. İstanbulda isen direk showroomlarına gidip de alabilirsin
İncehesap.com'da piyasanın çok altında bir fiyata laptop buldum. O nedenle ordan almayı düşünüyorum ama dediğim gibi güvenilirlik ve satış sonrası hizmetler konusunda endişelerim var.
İncehesap.com'da piyasanın çok altında bir fiyata laptop buldum. O nedenle ordan almayı düşünüyorum ama dediğim gibi güvenilirlik ve satış sonrası hizmetler konusunda endişelerim var.
İyi günler. Fiyat açısından daha avantajlı olduğu için internet üzerinden bilgisayar almaya karar verdim. Sizce internet üzerinden bilgisayar almak mantıklı mı? İnternet alışverişinde ne gibi sorunlar yaşayabilirim? Dizüstü bilgisayar satışı konusunda önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı? Daha önce Web'den alışveriş yapan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
En ucuz MSI Modern 15 A5M-091XTR Ryzen 5 5500U 8 GB 256 GB SSD 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Modern 15 A5M-091XTR Ryzen 5 5500U 8 GB 256 GB SSD 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 14.493,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!