İnternetten Bilgisayar toplama

Ayın 15 inde bir iki parça alacam sorun olmazsa bilgisayarı toptan oradan toplayacağım bakalım bir sıkıntı çıkmaz inşallah.

@a.freak Sonucu bizimle de paylaş, ben de sinerjiden sistem toplamayı düşünüyorum ancak çok da güvenemiyorum.

Dostum ben şahsi fikrimi paylaşayım, daha geçen hafta işlemcimi sinerjiden alacaktım Son kez bir foruma bakayım dedim, hoş olmayan şeyler okudum eksen bilgisayara baktım arada 10-20 TL bir fark vardı gittim eksenden aldım sen bilirsin.

Tek ürün alımında çok fazla fark olmuyor hatta bazen sinerji daha pahalı olabiliyor. Ama sistem toplandığında çok daha fazla fark oluyor. Benim toplayacağım sistem sinerjide 7000tl tutuyor, inventus'da ise 7700 civarı. (Ayrıca 980ti Sea Hawk modelini inventus veya eksen bilgisayar da bulamadım.)

Dostum ben şahsi fikrimi paylaşayım, daha geçen hafta işlemcimi sinerjiden alacaktım Son kez bir foruma bakayım dedim, hoş olmayan şeyler okudum
ne gibi şeyler okudun bende bakıyorum forumlara ama dediğim gibi çok kötü diyende var çok iyi diyende var ama kötü diyenleri azınlıkta buldum bunun nedeni de kargoya bağlı olumsuzluklardan çıkmış olabileceğini düşündüğümden biraz daha olumlu bakıyorum ama 15inde sonucu bakıp görecem.

Dostum tamam belki sorun kargodadır ama bu kadar problemi işiten şirket hala kargo sistemini düzeltmemişse müşteriye değer vermiyordur. (umrunda değildir) Kısaca dediğim gibi yine bu benim şahsi fikrim ben sinerjiyi bu nedenlerden önermiyorum. Sinerji Bilgisayar Neden Yasaklandı? biraz altta Recep Baltaşın yorumunu görebilirsin.

Bir kere sinerjiden sistem topladım. Kargodan eksik parça geldi. Hdd ve işlemciyi unutmuşlar. Hemen aradım. Durumu söyledim ve ertesi gün gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…